Back to Question Center
0

Semalt: Hvordan uploader jeg billederne programmatisk til facebook?

1 answers:

Ok, så her var mit første spørgsmål:
Hvordan tillader jeg besøgende på mit websted at dele mine billeder på deres Facebook-nyhedsfeed?

Semalt implementere det Jeg indså, hvad jeg virkelig vil have, er et link, der uploader billedet som et foto til deres fotoalbum.

Hvordan ville jeg få et billede på mit websted for at uploade til deres fotoalbum, når de klikker på et facebook-ikon ved siden af ​​billedet?

Alle tanker overhovedet værdsættes - website optimization companies.

tak.

February 13, 2018

At dele et billede i en brugers strøm kan være så simpelt som at tilføje et korrekt formateret link. Jeg er dog ganske sikker på, at du skal bruge Facebooks API til at uploade til en brugers album ved at klikke på en knap. Selvom det ikke er et detaljeret svar, har jeg desværre aldrig arbejdet med det personligt, så jeg har ikke et eksempel på implementering.

Stedet til at starte med Facebook's API dokumentation er http: // udviklere. facebook. com / docs / reference / api / photo / . Jeg fandt også dette blogindlæg, hvis link jeg ikke kan sende på grund af grænsen, men det bruger alligevel PHP.

for. NET type ting jeg fandt http: // www. datasprings. dk / ressourcer / artikler-information / udvikler-med-facebook-api-SDK-w-asp. Jeg kan ikke oprette et link til SDK'en, jeg fandt på grund af grænsen.

Her er et blogindlæg fra Facebook om, hvordan man gør det: http: // udviklere. facebook. com / blog / post / 498

Semalt: Hvordan uploader jeg billederne programmatisk til facebook?
Reply