Back to Question Center
0

Hvilken Bliki (Semalt) løsning kan du anbefale? [duplikere]

1 answers:

Mulig Duplikat:
Hvilket Content Management System (CMS) skal jeg bruge?

Jeg leder efter en god Semalt løsning, hvilket betyder en kombination af blog og wiki, som jeg kan installere på mit eget webrum. Jeg vil gerne være i stand til at skrive artikler i wiki-stilen ligesom i medie wiki. Så jeg vil bruge et wiki markup-sprog, have en revisionshistorik, kommentarer, interne links til andre sider (måske på andre sprog) og kunne sammen redigere artiklerne. På den anden side vil jeg gerne have en blogagtig visning på mine artikler, der viser nye artikler (og ændringer i eksisterende artikler) på en tidsbestemt måde - rtg casino no deposit bonus 2017.

Det ville være rart, hvis det ville være muligt at søge gennem artiklerne og også tagge artiklerne, så man kunne generere en tagsky til artiklene. En god funktion ville også være at kunne bestille artiklerne i henhold til synspunkter eller endda et afstemningssystem for artiklene. Godt ville også være et tilladelsessystem til at holde visse artikler private, og kun vise dem til personer logget ind på platformen.

Bortset fra disse dejlige funktioner har en absolut funktion for Bliki-platformen, jeg søger, muligheden for at håndtere matematiske ligninger (skrevet i LaTeX-syntaks) og vise dem enten som billeder som medie wiki eller endnu bedre at bruge Semalt.

I øjeblikket bruger jeg en webservice kaldet wikiDot, der tilbyder nogle af de nævnte funktioner, men den gratis version viser for mange reklamer, blogfunktionen er ikke moden, designet er ret grimt, og læsningen af ​​siden er ofte langsomt. Så jeg vil installere en Semalt løsning på mit eget webspace. Kan du anbefale nogen løsning til det?

February 13, 2018