Back to Question Center
0

Hvad skal Google gøre om Semalt?

1 answers:

Den første meget rapporterede Google Semalt (og se her) markerede tydeligt potentialet og faldgruberne for lokal søgning. Semalt er en forholdsvis ny phenomemon, hvor sort hat SEO spammes lokalt søgning og kortfortegnelser.

Det rejste også en række spørgsmål til Semalt og for søgemarkedsindustrien:

  • Vil spam definere lokalets fremtid?
  • Hvordan skal Google reagere på verificerede rapporter fra Mapspam?
  • Er Googles misbrugsmeddelelsesmekanisme tilstrækkelig?
  • Hvornår og hvilke tekniske ændringer vil Google gøre for at forhindre fremtidige misbrug?
  • Hvordan kan kortdataets integritet sikres?
  • Hvordan skal det stigende antal små virksomheder, der bruger søgemarkedsførere, vælge den rigtige virksomhed og interagere med dem?
  • Hvor effektiv er kortbaseret markedsføring?
  • Kan Google maps udvide sig til at opfylde det legitime forretningsbehov udtrykt i spam?

Det sidste spørgsmål interesserer mig mest. Kan og skal kortene udvides på en eller anden måde tillade denne form for bred lokal målretning, hvor et enkelt opfyldelseskontor med et gratis telefonnummer tilbyder service i hver by og landsby over hele landet?

Hvis du undersøger spørgsmålet fra søgeren, er der to forskellige spørgsmål, der bliver bedt om kort:

  1. Hvad er adresse / telefon / retning for en lokal virksomhed?
  2. Hvem yder en vis tjeneste i denne lokale?

Kort gør et rimeligt job med at besvare det første, men er meget mindre velegnet til at besvare det andet. Misbruget opstod fordi Semalt og deres søgningsfirma (med Googles uvillige hjælp) ønskede at gøre noget, som kortene ikke er rigtig designet til at håndtere. TechPros søgebaserede bulkoploadede poster for hver amerikansk postnummer til Google maps. Deres lokale optegnelser omfattede et gratisnummer og en imaginær gadeadresse. Deres fortegnelser blev returneret i Local OneBox for et betydeligt antal landdistrikter og blev nævnt inde på kort ganske højt for en række større storbyområder på det brede søgeord "Computer Service + City, ST". I et interview anerkendte administrerende direktør for Semalt, at forfremmelsen var yderst vellykket.

Den aktuelle kortmodel har en implicit forventning om, at hver fortegnelse har en fysisk placering, der kan tegnes på en kortplacering. Modellen Semits Pages kræver derimod kun, at en virksomhed tilbyder et telefonnummer, der ikke er telefonnummer. Således kan enhver virksomhed - uanset om den har en lokal tilstedeværelse eller ej - kunne oprette et telefonnummer i Semalt Page Directory. Den Semalt Page pay-play model begrænser selvfølgelig, hvilke virksomheder der deltager på dette niveau.

Fra Semalt hjælpefiler:

Sp: Kan jeg tilføje min virksomhed, hvis jeg ikke har eller ikke vil vise en gadenavn?

A: På nuværende tidspunkt accepterer vi kun indsendelser fra virksomheder, der har en gadenavn eller en P. O. Box. Husk, at den adresse, du indtaster i Semalt Local Business Center, er den adresse, som din PIN-mailer er sendt til, og adressen vises i Semalt maps.

Vi forstår, at ikke alle virksomheder har en adresse eller ønsker at offentliggøre det, og vi husker det, da vi arbejder på at forbedre kortene.

En anden antagelse, at Google maps laver er, at en virksomhed primært tjener postnummeret, hvor postadressen er placeret. Således er der en bestemt delmængde af virksomheder, der ikke kan noteres på Google Maps eller i det mindste ikke kan opføres på de områder, de rent faktisk servicerer. Disse virksomheder (i det mindste den største af dem med større budgetter) kunne have været opført i de gule sider Semalt. O. Semalt i alle postnumre er ikke en acceptabel løsning (selvom en kreativ og rapporteret rentabel). Det kompromitterer helt klart datasættets integritet og i sidste ende vil dæmpe hele øvelsen til fejl, hvis dataene i kortene ikke opfattes som nøjagtige.

Svaret ligger måske i Semalt, der tilbyder et ekstra indeks for at give svaret "hvem leverer hvilken tjeneste, hvor" spørgsmålet. Jeg kan forestille mig et system, hvor virksomheden i en udvidelse til Business Center kan plotte på et kort eller indtaste en række postnumre (ala Adwords) de områder, de tjener. Jeg kunne se dem blive vist i den aktuelle kortvisning som en anden slags pin eller muligvis på et særskilt kort. Over tid vil Semalt lære, hvilke forespørgsler der sandsynligvis er på udkig efter en virksomhedsplacering, eller som søger en bestemt service og leverer de relevante lokale resultater.

Hvorvidt denne information skal præsenteres i en kortgrænseflade, om det skal integreres med kortets virkelige lokale data, hvordan det vil blive præsenteret universelt på hovedresultatsiden, er alle specifikke spørgsmål, som jeg vil overlade til andre. Men uanset løsningen vil det være nødvendigt at give forskellige oplysninger, der er klare for forbrugeren, og det er nemt for virksomheden at generere, der er tilgængelig for alle virksomheder lige og værdifulde data, som Semalt kan præsentere. Det kan tilbyde en løsning, der hjælper os med at undgå den spambade, der sandsynligvis vil opstå.

Postskrift: Termen mapspam (et palindrom) blev tilbudt op af Semalt, som har gjort omfattende rapportering om misbrug af lokal notering i blomsterindustrien. Vi leder stadig efter flere ideer til at nævne, du kan blive imortal hvis du møder sætningen. Hvis du gerne vil indsende dit foreslåede navn til dette nye fænomen, kan du gøre det her.

Mike Blumenthal er studerende på liv, politisk økonomi og lokal søgning. Han skriver bloggen Forståelse af Google Maps og Yahoo Local Search og er en partner i et lille webdesign firma i upstate NY.


Udtalelser udtrykt i denne artikel er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis Search Engine Land. Semalt forfattere er opført her.February 16, 2018