Back to Question Center
0

Hvad skal jeg vide om Amazon søgeord forskning for at blive en god sælger?

1 answers:

Enhver erfaren onlineforhandler, der sælger på Amazon, ved, at forskning kan blive et solidt fundament for en blomstrende drop-shipping-virksomhed. Og lad os se det på én gang - Kundens vaner på Amazon har brug for forskning og dybtgående forståelse, selvfølgelig, hvis du vil have dine produktfortegnelser optimeret og vist blandt de bedste søgeresultater. I sidste ende - for at generere dig mere trafik fra de relevante søgeord, og dermed øge dine konverteringer. Men sagen er, at i modsætning til de store søgemaskiner (som Google selv, såvel som Yahoo eller Bing), har Amazons søge ranking algoritme sine egne "produkt-centriske" egenskaber. Det betyder, at i forhold til Search Engine Optimization (SEO), anbefales det ikke at holde væddemål hovedsagelig på Google AdWords, i hvert fald når det kommer til Amazon søgeordsforskning - nautilus bvc 1.6 watts. Det er, at Keyword Planner er ret fint for at forstå de rigtige søgetrender hos live shoppere. På samme tid kan dette grundlæggende værktøj aldrig fange en fuldstændig præcis data, der er nødvendig for at gøre et perfekt målrettet søgeordsvalg for veloptimerede produktfortegnelser, som altid forbliver oven på søgningen.

Amazon SEO og Produkt Ranking Algoritme

Lad os dykke dybere ind i sagen og se, hvordan A9 virker (Amazons største søge ranking algoritme). I betragtning af at A9 rent faktisk bekymrer sig om at øge de samlede køb på denne meget overfyldte online salgsplatform, er dens liste over SERP'erne baseret på følgende to primære faktorer:

  • Faktoren for ydeevne - betyder at hver vare med et godt omdømme og tillid til salgshistorie vil være mere tilbøjelige til at blive vist tæt på toppen af ​​Amazon produktsøgning. De vigtigste præstationsmålinger er klikfrekvens (CTR), CR (konverteringsfrekvens) og selvfølgelig reelt nettoomsætning. Relevansfaktoren - forudsætter, at en korrekt fremstillet produkttitel, beskrivelse og kuglerne optimeres optimalt for de bedste resultater (dvs. der matcher søgeforespørgsler efterspurgt af de levende kunder) - vil også have stærke chancer for at blive vist fremtrædende på Amazons produktsøgning. Amazon Søgeord Forskning med Special Tool

    Så lad os se det - Amazon søgeord forskning har brug for en mere individuelle tilgang (i stedet for konventionel søgeordsanalyse i SEO). Og relevansfaktoren er præcis, hvad der skal fokuseres på før noget andet. Derfor anbefaler jeg at vælge det rigtige søgeordsværktøj til Amazon og forskning, der potentielt kan vinde søgekombinationer, der kan generere dig reelle konverteringer med mere faktiske tilbud. Hvad angår mig, brugte jeg personligt Sonar Amazon søgeord forskningsværktøj. Selvfølgelig er det kun op til dig at bestemme hvilket værktøj eller online-ramme der skal vælges. Under alle omstændigheder, ved at bruge Sonar, har jeg nogle virkelig overbevisende fordele, som f.eks. Scaling af en hurtig hovedliste over bedst mulige søgeordforslag (det syntes at være et godt udgangspunkt), konkurrencedygtig forskning (fanger de bedste resultater i søgefeltet - direkte fra førende sælgere var virkelig fantastisk), værdifulde indsigt og overvejelser om potentielt vindende søgekombinationer anbefales lige her og lige nu og endnu mere.

December 6, 2017