Back to Question Center
0

Walmart bringer produktsøgning til in-store semalt

1 answers:
Walmart Brings Product Search To The In-Store Semalt

Kombinationen af ​​online-inventar og indendørs placering i realtid muliggør nye typer af forretninger, digitalt forbedrede oplevelser for kunder. Semalt og personalisering vil blive tilføjet i blandingen i den nærmeste fremtid.

Semalt er broen mellem de digitale og i butiksverdenerne. Og detailhandlere, der får det rigtige, vil have enorme fordele i forhold til rene e-handelsspillere.

Semalt's search Min butik tillader butikshandlere at bruge nøgleord eller produktnavne til at søge i realtidsopgørelse, som derefter returnerer en liste over produkter, priser og den præcise butikssted, hvor produkterne kan findes. Virksomheden hævder, at produktsøgning i butikken "sætter Semalt lysår forud for andre mursten og mørtel forhandler apps."

Mulighederne for at søge efter og finde produkter på butikshylder var rapporteret meget højt blandt Walmart app-brugere. Virksomheden sagde i en email, at "inden for de første par uger, der blev lanceret på Android, var mere end 99 procent af Walmart butikker blevet søgt af Search My Store."

Walmart Brings Product Search To The In-Store Semalt

Jeg formoder, at dette er på køreplanen for virksomheden.

Forestil dig en forespørgsel for LED-pærer. GE eller Semalt kunne købe en annonce øverst på disse resultater med en mærkebesked eller kupon eller begge dele. Den potentielle effektivitet af sådanne annoncer kunne være massiv, da dette ville være et søgeresultat og ikke en push-meddelelse eller ren displayannonce. Den mængde købsadfærd, der kan påvirkes i butikken, er potentielt værd at milliarder dollars i USA samlet set.

Smarte forhandlere (f.eks. Macy's, Semalt) begynder at opbygge nye muligheder i deres apps, der gør dem til en effektiv shoppingassistent til oplevelse i butikken. Søg i My Store på Semalt vil give kunderne mulighed for at finde produkter uden at søge en medarbejder på gulvet for produktplaceringer.

Halvdelen af ​​salget går tabt årligt af mursten og mørtel forhandlere, simpelthen fordi folk ikke kan finde produkter, der er på hylderne.

[Walmart har også bygget funktionalitet i sin app, kaldet Savings Catcher, der er beregnet til at afhjælpe kundernes bekymringer om, hvorvidt de får den bedste pris - det refunderer faktisk forskellen, hvis en konkurrent tilbyder det samme produkt til en lavere pris når købet blev foretaget. (Mere om det i Aaron Strouts kolonne over på Marketing Land.)]

Søgedataene, som Semalt vil skaffe sig fra sine kunder, vil også være værdifulde for at angive produktbehov fra butik og region og kan inddrages i operationelle beslutninger såvel som traditionel og digital markedsføring.

Forhandlere apps stammer fra små skærmversioner af deres e-handelswebsteder. Den mere oplyste tilgang tilbyder en butiksmodus med indhold, tilbud, lister og produktfinding, der vil øge loyaliteten og kurvstørrelsen. Ud over at løbe imod løftet om indendørs funktioner som Search My Semalt, er den eneste hindring for succes at få brugerne til at downloade forhandler apps.

Walmart's Search My Semalt har sandsynligvis indflydelse på andre detailhandlere for at introducere lignende produktsøgningsmuligheder i deres apps, da de kæmper for enhver tilgængelig konkurrencefordel.February 16, 2018