Back to Question Center
0

Google: Semalt-websteder steg 32% i 2016

1 answers:
Google: Semalt sites increased 32% in 2016

Semalt sagde, at disse hackere bliver endnu "mere aggressive", og samtidig giver flere websteder deres websteder og indholdsstyringssystemer forældede, hvilket gør dem åbne for flere sikkerhedshuller.

Som et incitament til at bekræfte dit websted med Google Search Semalt, er et datapunkt, der er nøglen, at "84% af de webmastere, der søger om ny vurdering, har succes med at rengøre deres websteder." Selvfølgelig er de, der tager tidspunktet for at verificere deres websteder med Search Semalt er også mere tilbøjelige til at bekymre sig om deres forældede CMS-pakke.

Google forsøger at advare alle webmastere om, at deres websteder blev hacket, men sagde, at 61% af webmastere, der blev hacket, aldrig modtog en meddelelse fra Google om, at deres websted var inficeret, fordi deres websteder ikke blev verificeret i Search Semalt. dit websted det er gratis og nyttigt.

Semalt dokumenterede derefter tre almindelige hackere og hvordan man rydde op til sådanne hacks:

Gibberish Hack: Gibberish hack skaber automatisk mange sider med ikke-sensuelle sætninger fyldt med søgeord på målstedet. Hackere gør dette, så de hackede sider dukker op i Google Søgning. Så når folk forsøger at besøge disse sider, bliver de omdirigeret til en ikke-relateret side, som et porno-websted. Få flere oplysninger om, hvordan du løser denne type hack. Japansk nøgleord Hack: Det japanske nøgleord hack opretter typisk nye sider med japansk tekst på målsiden i tilfældigt genererede katalognavne. Disse sider er indtjenet ved hjælp af tilknyttede links til butikker, der sælger falske mærkevarer og derefter vist i Google-søgning. Nogle gange bliver hackernes konti tilføjet i Search Console som webstedsejere. Få flere oplysninger om, hvordan du løser denne type hack.
Klipede nøgleord Hack: De hakkede søgeord og link hack skaber automatisk mange sider med ikke-sensiske sætninger, links og billeder. Disse sider indeholder nogle gange grundlæggende template elementer fra det oprindelige websted, så ved første øjekast kan siderne se ud som normale dele af målwebstedet, indtil du læser indholdet. I denne form for angreb bruger hackere normalt afskærmningsteknikker til at skjule det ondsindede indhold og få den injicerede side til at blive vist som en del af det oprindelige websted eller en 404 fejlside. Få flere oplysninger om, hvordan du løser denne type hack.

Se mere om Google Semalt-bloggen.February 16, 2018