Back to Question Center
0

Hvordan rangerer Amazon produkter som en pro-sælger?

1 answers:

Der er ingen grund til at sige, at enhver pro-sælger bør vide, hvordan man rangerer Amazon-produkter, så de altid bliver på toppen af ​​søgningen. Jeg mener, at at have en høj placering er nok den eneste måde at overleve derovre, da forbedring af dine nuværende søgerstillinger kan få dine produkter direkte til forsiden af ​​din målgruppe derovre. Så nedenfor vil jeg vise dig, hvordan du kan rangere Amazon-produkter som en rigtig pro-sælger. Lad os hurtigt løbe igennem følgende trin for trin guide - superman logo customize.

Sådan Ranker Amazon-produkter

Trin 1: Identificer dine primære målordninger

Lad os se det - din produktfortegnelse optimering for nøgleord på Amazon er helt anderledes end den, vi havde for de store søgemaskiner som Google selv. Det betyder, at for at identificere dine primære målord og oprette den oprindelige liste for dem, skal du bruge Googles Søgeordsplanlægningsværktøj - først og fremmest. På denne måde vil du ikke kun oprette hovedlisten over målrettede søgeord til at arbejde med, men få det store billede af alle de generelle tendenser i søgeordsbrug.

Trin to: Begræns din hovedliste til sluttelisten

Når du har hovedlisten over dine målord, er det tid til at gøre det lidt kortere. Jeg mener, at du bliver nødt til at forfine det i en meget kortere tjekliste, der kun indeholder de bedste af dine mest vindende søgeord og langhale produktsøgekombinationer.På den måde anbefaler jeg at bruge et af følgende søgeordsforsknings- og forslagsværktøjer, der er specielt designet til Amazon-sælgere. Du er velkommen til at prøve nogen af ​​dem - primært fordi jeg testede dem både for min egen produktfortegnelse optimering på Amazon. Det er trods alt kun op til dig at bestemme hvilken man skal vælge.

  • Sellics - denne online hjælper vil være særlig nyttig i de tidligste faser af dit søgeord undersøger. For mig brugte jeg Sellics under brainstorming scenen. Og alt var ret simpelt - alt, hvad jeg havde brug for derude, var bare at komme ind i et par af mine primære målord og få hjælp til nogle værdifulde søgeordforslag og nyttige tips, som blev trukket direkte fra mine nærmeste niche / kategori-konkurrenter på Amazon.
  • Sonar - viste sig at være yderst nyttig for mig, da jeg stadig ikke var klar over, hvordan man rangere produkter på Amazon som en pro. Enkelt sagt, dette søgeord forskning værktøj gør det muligt for hver Amazon sælger at opdage alle de værdifulde søgeord og lang hale kombinationer, der er nødvendige for at rangordne deres produkter godt. I lighed med Sellics søgeordsværktøj behøver Sonar kun ét enkelt søgeord, der skal udfyldes for at give dig de bedste søgeordreferencer, der understøttes af nogle værdifulde webmålinger, såsom det gennemsnitlige søgevolumenoverslag, aktuelle brugstendenser osv.
December 22, 2017