Back to Question Center
0

Den bedste Google Web Scraper - Semalt Expert

1 answers:
GitHub er ligesom et Gitorious, GitLab og BitBucket et velkendt styresystem Det sparer dine data i en læsbar og skalerbar form. GitHub tilbyder to typer af planer: frie repositorier og betalte repositorier. Det hævder at have mere end 15 millioner aktive brugere og næsten 56 millioner repositorier over hele verden.

Primære grunde til at bruge GitHub:

1. Bidrager til dine open source-projekter:

GitHub bidrager til dine foretrukne open source-projekter og sparer meget tid og energi - pharma net volos. Hvis dit projekt indeholder wikier eller spore trackere, kan du vælge GitHub og få dit arbejde udført bekvemt. Symfony, Django og Ruby on Rails bruger denne service til at udvikle nye projekter og bidrag fra fjernarbejdere.

2. GitHub Enterprise:

Ligesom GitLab og BitBucket er GitHub Enterprise designet til store virksomheder. Det hjælper programmører og eksperter til at være vært for deres repositorier bag en firmanavn.

3. Markdown:

Markdown er en praksis for at skrive dokumenter med en bestemt tekst editor. GitHub er i stand til at vende wikis, kommentarer og udstede trackers i markdown og dermed gøre dit arbejde lettere. Det betyder med andre ord, at du kan skrive professionelle dokumenter med denne service. Hvis du ikke har tilstrækkelige programmerings- eller kodningsevner, kan du stadig GitHub til at lave tekstdokumenter.

4. Passer til små og mellemstore virksomheder:

GitHub har en fremragende dokumentation. Det passer til både små og mellemstore virksomheder. I GitHub sektionen kan du finde nyttige artikler og trending emner. Vil du vide, hvordan du opretter Git workflow? Du kan få adgang til sin blog for at kende alt i denne henseende. GitHub introducerede Gist et par måneder siden. Med Gist kan du omdanne forskellige filer til Git repositories bekvemt. Derudover gør Gist det nemt for dig at dele og spore ændringer i dine konfigurationsfiler og -skrifter. Gist bygger på det simple koncept for en Pastebin og tilføjer kodestykker og SSL-kryptering til privat pasta.

5. GitHub Marketplace service:

GitHub tilbyder også markedspladsydelser til sine brugere. De vigtigste tjenester er nævnt nedenfor:

• Rollbar - GitHub tilbyder real-time fejlsøgningsværktøjer og er kompatibel med Ruby, Node. js, php,. Net, JavaScript, Python, Android, C ++, IOS, Go og Java.

• Codebeat - Denne mulighed er god til kodeanalyse. De understøttede sprog er Go, Elixir, Java, Python, JavaScript, Swift, Ruby, Kotlin, TypeScript og Objective-C.

• Travis CI - Det giver dig fuld kontrol over GitHub miljøet og er udviklet til teams, der oversætter webindhold til forskellige sprog.

• GitLocalize - GitLocalize synkroniseres med dit GitHub repository og hjælper med at registrere dit arbejde.

December 22, 2017