Back to Question Center
0

Screen-Scraper Extraction Platform: Basic Edition - Semalt Expert

1 answers:
Skærmskraber er et meget effektivt værktøj til både webbrugere og virksomheder, der ønsker at downloade

En masse information online, som indhold og billeder, fra forskellige hjemmesider. Et af de bedste udvindingsværktøjer er skærmen scraper software . Siden 2002 handler det om kunder fra en bred vifte af industrier, som e-shops, medicinske og bilvirksomheder og meget mere. Faktisk fungerer det som en database, der giver brugerne mulighed for automatisk at gendanne data fra hundredvis af online kilder på tværs af internettet - выбор покрышек для.

Uddrag data fra hjemmesider

Skærmskraber kan håndtere næsten ethvert websted på nettet. Det professionelle team af skærmskrabere kan hjælpe websøgere med at få de resultater, de har brug for. Kunder skal bare fortælle dem nogle oplysninger om det indhold, de ønsker at udtrække og det dataformat, de gerne vil have. Skærmskraber kan påberåbes fra eksterne programmeringssprog, som f.eks. Java, PHP og mere.

Hvorfor bruge Screen Scraper

Det er en velrenommeret software og mange store virksomheder i verden stoler på at få de oplysninger, de har brug for på en hurtig, enkel og vellykket måde på få sekunder. Screen-scraper kan generere data til sine kunder på daglig basis og kan håndtere næsten enhver form for hjemmeside i branchen. Nærmere bestemt kan klienter indsende deres henvendelser og få de nødvendige resultater på ingen tid.

Fordele ved at bruge skærmskraber til virksomheder

En af de vigtigste fordele ved software til skærmskrabere er dens hastighed. Det kan samle alle dataene til klienterne om få sekunder. Faktisk tilbyder skærmskraber en god mulighed for enhver virksomhed, der har brug for at få resultater hurtigt. For eksempel, hvis kunder ønsker at erhverve priser på visse produkter, der er spredt på tværs af internettet, kan de gøre brug af dette fantastiske softwareprogram. Desuden kan skærmskraber bruges til at overføre visse data fra et system til et andet, eller det kan også binde systemer sammen. Screen-scraper understøtter en række formater til eksport af minedata, f.eks. XML, HTML, CSV, Access og mere. Desuden eksporteres alle data automatisk til bestemte formater, der er foruddefineret af klienterne, når en dataudvinding er afsluttet.

Konklusion

Det er en fantastisk software-platform, der kan implementeres næsten hvor som helst. Der er også mange software licenser til købsformular Professional og Enterprise Edition. Det giver gode udvindingsresultater til hundredvis af brugere og virksomheder. Det er et gratis skærmskraberværktøj, der arbejder med enhver form for data mining, såvel som dynamiske sider. Brugere kan hente programmet hurtigt og nemt og begynde at bruge dette værktøj til at hente de data, de har brug for.

December 22, 2017