Back to Question Center
0

Hvad er TOP Amazon søgeord planlæggere, der kan forbedre din rang på Amazon?

1 answers:

Når det kommer til at lancere din virksomhed på Amazon detailhandlingsplatform, skal du gennemgå nogle forskellige trin i starten. Først skal du vælge markedets niche, hvor du vil starte din virksomhed. Du skal beslutte, hvilke produkter der vil give dig mest profit og finde leverandører. Desuden skal du beslutte dig om Amazon-sælgerprogrammet du vil bruge (afhængigt af dine forretningsbehov og formål). Når alle problemer er løst, skal du fortsætte med den vigtigste del af din Amazon-forretningslancering - søgeordsforskning - casette clinics.

Der er en bestemt vej, du skal følge med at gennemføre søgeordforskning til din Amazon-produktliste. Når du følger disse trin, vil du kunne afdække søgeord i høj volumen og de lange hale unikke ord, der kan øge din produktside til toppen af ​​Amazon-søgeresultatsiden for nichebetingelser.

I denne artikel vil vi gennemgå de væsentlige trin i din Amazon søgeord forskningskampagne og lære, hvad Amazon søgeord planlæggere kan blive dine troværdige assistenter under udviklingsprocessen.

Amazon søgeord forskningstrin

I vores dage har konkurrencen på Amazon en cutthroat niveau. Derfor kan det være ret svært at komme ud af mængden. Du kan ikke bare placere dine produkter på Amazon og vente på salget. Forudsatte sælgere skal gøre deres bedste for at nå deres potentielle kunder. Den primære nøgle til succes på Amazon er at vælge de rigtige ord til din optimering af fortegnelsen. For at gøre en tilstrækkelig forskning skal du huske på din kundes behov og krav. Det hjælper dig med at finde de mest relevante og maksimalt præcise søgeudtryk, som kunder bruger til at finde dine produkter på Amazon. Gå gennem de tilsyneladende Amazon-funktioner

Du kan starte din fortegnelse med de søgeord, du kan bruge til søgning som shopper. Det vil hjælpe dig med at bestemme den rigtige retning for din forskningskampagne. Du kan gennemgå produktets funktioner for at finde de nye søgeordsidéer.

  • Evaluer de primære fordele

Ud over fysiske egenskaber kan du overveje fordelene ved behandler sig såvel som hver af de ovennævnte funktioner. Du skal liste alle mulige fordele ved de produkter, du sælger, for at finde relevante langtids søgeord til din fortegnelse. Derefter kan du tjekke de valgte søgeord om deres relevans og søgepotentiale. Du kan gøre det enten manuelt eller ved hjælp af Amazon søgeord planlæggere.

  • Søg efter synonymer og beslægtede udtryk

Som praksis viser, bruger folk ikke altid de samme ord og sætninger til at beskrive deres søgning for Amazon. Derfor er det rimeligt at finde mindst to eller tre synonymer for hvert søgeord, du har valgt. Et enkelt værktøj til at søge relevante synonymer er Thesaurus. com. For at finde andre vilkår for at beskrive dit produkt, kan du vende dig til Amazon. com. Indsæt blot de første få bogstaver i dit målrettede søgeord i Amazon-søgefeltet, og du vil få en liste over de relaterede udtryk, der beskriver dit produkt.

December 22, 2017