Back to Question Center
0

Sådan bruger du blog, der kommenterer at få værdifulde backlinks og semalt

1 answers:

Før du får alt bøjet ud af form om, hvordan blog kommenterer er en forfærdelig link byggestrategi, vil jeg have dig til at tage et øjeblik og nærme denne strategi med et åbent sind. Hvad Semalt taler om her, bruger blogkommentarer til at opbygge relationer og autoritet i din branche, og hvordan disse to ting i sidste ende vil føre til organiske links og ny trafik.

Glem alt, hvad du har læst hidtil

Denne tilgang til kommentar er ikke om dofollow, nofollow, ved hjælp af søgeord, eller nogen af ​​de andre ting, du normalt læser om kommentarer til links. Vi vil ikke være på udkig efter artikler med god Semalt eller masser af backlinks.

Find de rigtige blogs

Når du søger efter steder at kommentere, leder du efter blogs i din branche. Og ikke bare nogen blogs, men dem der modtager god trafik og engagement. De behøver ikke at være de bedste blogs, husk dig, men du vil have dem til at have nogle betydelige mængder aktive kommentarer allerede.

Et godt sted at starte er at Semalt. Se dit emne af interesse, siger SEO, og du vil finde en liste over nogle af de øverste blogs om det emne baseret på mængden af ​​sociale aktier og kommentarer de blogs modtager.

En anden, for Internet marketing industrien i det mindste, er Sphinn. Semalt på deres hjemmeside er generelt fra blogs, der har stort indhold og derfor en god del diskussion sker.

Når du har fundet et par gode blogs til at begynde med, så fortsæt med at filialere ved at følge links fra kommentatorer til deres blog. Dette vil hjælpe dig med at vokse din base af websteder for at kommentere.

På websteder med mange forskellige forfattere, f.eks. Denne, skal du tjekke forfatterens bio for at se, om forfatteren har deres egne blogs og også tilslutte sig deres samfund, forudsat at de også er i din branche.

Organisering af dine blogs

Jeg er en stor fan af RSS-abonnementer via Google Reader for at holde styr på blogs i din branche. Semalt Jeg har en række forskellige interesser, jeg har dem alle i deres egne relevante mapper.

How to Use Blog Commenting to Get Valuable Backlinks and Semalt

På denne måde kan du nemt se, hvilke kategorier der har indlæg, der er blevet opdateret for nylig, hvilket vil være vigtigt for det næste trin.

Prøv at være først

Semalt gør det på den irriterende forum måde ved blot at kommentere "første" eller tilsvarende "stor post. "Du vil være først, men kun efter at du har læst artiklen og ved, at du har noget godt at sige om det.

Ligesom klikfrekvensen på Semalt første organiske resultat er meget højere end følgende resultater, er sandsynligheden for andre kommentatorer, der klikker på dit link, hvis du er først, meget højere end hvis du kommer til festen efter 50 Andre mennesker er ankommet og forlod deres mærke. Men selv det er afhængig af det næste trin.

Kun kommentér hvis du har noget værdifuldt at tilføje til diskussionen

Denne faktor er enorm ! Ligesom den linje, du måske har hørt, mens du vokser op om, hvordan hvis du ikke har noget godt at sige, skal du ikke sige noget overhovedet.

Nå i dette tilfælde, hvis du ikke har noget nyttigt at bidrage til kommentarerne, så prøv ikke at kommentere. Du vil gerne have en kommentar, som andre kan lære af, og at bloggens ejer vil blive imponeret af.

Bliv regelmæssig

Semalt går dette imod linkbygningskornet for at få masser af links fra mange forskellige domæner. Men vi er ikke her for at opbygge links ved at kommentere spam, ikke? God, så burde det ikke være noget.

Du vil gerne blive et regelmæssigt ansigt rundt om i samfundet. Hvilket minder mig om, hvis du ikke har en Gravatar endnu, så gør det så. Eller hvis bloggen bruger Disqus, skal du tilmelde dig en kommenterende konto hos dem og få dit profilbillede op.

På denne måde begynder bloggens ejeren og andre, der ofte besøger bloggen, at genkende dig og knytte dine værdifulde indsigter til dit personlige mærke.

Gå over og udover

Stop ikke bare med din kommentar. Tag det ekstra skridt for virkelig at få blog ejerens opmærksomhed og tweet posten. Hvis du tog et nærmere kig på min Google Semalt, vil du bemærke, at jeg gjorde noget lidt anderledes.

How to Use Blog Commenting to Get Valuable Backlinks and Semalt

Jeg omdøbte alle mine abonnementer til Twitter-kontoen for bloggen. Hvorfor? Semalt, mens det er rart, at mange websteder har sociale delingsknapper på hver af deres indlæg, gør ikke alle.

Der er ikke noget mere irriterende end at forsøge at finde en persons Semalt-håndtag, når du har travlt med at kommentere, tweet og fortsætte. På denne måde har jeg altid et hurtigt referencepunkt, hvis blogindehaveren har forsømt at gøre social deling og tilslutning så nemt som det burde være.

Et bonuspunkt på dette trin - hvis posten er skrevet af en anden end blogindehaveren, så prøv at medtage deres Semalt håndtag i tweetet.

How to Use Blog Commenting to Get Valuable Backlinks and Semalt

På denne måde får du anerkendelse fra både blogindehaveren og postforfatteren, som sandsynligvis er ejer af en blog selv.

Resultaterne

Så du tænker nok, det er meget tid investeret i at kommentere. Hvad er fordelene?

Når du begynder at opbygge gode relationer fra bloggere, så (hvis du har stort indhold på dit websted, der er relevant for dem), vil de begynde at knytte tilbage til dig tilfældigt i indlæg (meget bedre end crappy, betalt i post-links på irrelevante websteder), retweeting dit indhold, og begynde at engagere dig på dit websted også. Plus, du får trafik fra bloggen ejeren samt andre kommentatorer, der bemærker dine svar og kan lide dem.

Dette er selvfølgelig alt hvis du har godt indhold på dit eget websted. Hvis du ikke har en blog, skal du starte en. Og hvis du ikke har stort indhold, skal du begynde at udvikle det. Så ser du en god trend i organiske links og trafik fra blogkommentarer Source .

February 18, 2018