Back to Question Center
0

Semalt Aktier 5 tips til at skrabe data fra et websted

1 answers:
Dataene er ikke altid i et læseligt format, men findes på internettet

. De fleste af oplysningerne er tilgængelige på forskellige sprog, hvilket gør det svært for os at forstå det, og alt kan ikke nås i CSV eller et andet format. Under sådanne omstændigheder vil det være svært for dig at bruge oplysningerne korrekt. Du kan heller ikke kombinere det med datasætene og udforske det selvstændigt - kangertech occ 1.5. Således er dataskrabning den eneste måde at oprette kopier i læsbare og tilgængelige formater.


1. Brug Google Regneark og Google Chrome

Det er sikkert at sige, at både Google Chrome og Google Regneark hjælper med at skrabe data på bare 5 minutter, og du behøver ikke at indsætte nogen kode overhovedet. At kende layoutet på dit websted er det første skridt i skrabe og bruge dataene. Den nemmeste måde at gøre det på er via ImportHTML-kommando i Google Regneark. Det virker som magi og skraber hele dit websted uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan også bruge software, der er Chrome-venlig og leveres med masser af funktioner.

2. Brug Scraperwiki til bedre resultater

Hvis du vil skrabe den komplekse database og ikke har nogen programmeringsevner, skal du prøve Scraperwiki for bedre resultater.Det hjælper med at skrabe forskellige Wikipedia-sider og tunge websites og downloade hele webstedet på din harddisk inden for få minutter. Dette værktøj er værd at investere din energi og tid og sikrer at give de bedste og mest præcise resultater. Scraperwiki har forskellige funktioner, f.eks. Du kan skrive forskellige koder, kan anmode eksperterne om at skrive skrabere på dine vegne og kontakte Scraperwiki-fællesskaberne for bedre resultater.

3. Forstå strukturen af ​​en scraper

Det er også vigtigt at forstå skraberens struktur. De fleste af skraberne er kompromitteret af 3 hoveddele: køen af ​​sider til ekstraktion, området for strukturerede data, der skal gemmes, såsom en database, og downloaderen eller parseren, der hjælper tilføjer URL til linjen.

4. Forstå skrabens betydning:

Skrabning er vejen til at udtrække data fra forskellige websider, PDF-filer og andre dokumenter, hvilket gør det brugbart og læsbart til videre behandling. Det er en af ​​de mest nyttige og omfattende teknikker, du kan implementere for at indsamle og bruge data. Det bedste er, at du ikke behøver at have programmeringsfærdigheder til at skrabe data, hvis du bruger værktøjer som Kimono og import. io.

5. Lær at skrabe:

Du skal lære at skrabe, hvis du regelmæssigt skal uddrage data fra forskellige websider.Plus, du kan lære det, når du har masser af information for at blive forbløffet over og vil genbruge den på din hjemmeside. Hvis du modtager e-mail-advarsler om interessante produkter og tjenester, kan du måske skrabe og lære det grundlæggende. Det er rigtigt, at skrabning er en simpel opgave, der kræver et par programmeringsevner. Nogle webskrabning værktøjer kræver ikke, at du lærer programmeringsfærdigheder og sprog, hvilket betyder at du kan udføre dine opgaver uden nogen kode.

December 22, 2017