Back to Question Center
0

Hvordan øger du din rang og optimerer din pris ved hjælp af Amazon Rank Tracker?

1 answers:

Amazon søgeordstrækker er en nyttig online-software, der er designet til at hjælpe webmastere med at konkurrere på denne handelsplatform. Det giver mulighed for at fremme Amazon-produkter til utallige daglige kunder og øge salgsvolumen.

Du bør regelmæssigt bruge dette værktøj til at forbedre dit varemærke tilstedeværelse på Amazon. Du bør løbende spore din målrettede søgeord rang for at bevare og styrke dine positioner. Amazon tracker værktøj tager alt besværet ud ved at automatisere processen med sporing af søgeordspositioner - î²ïîµï†î¹îºî¿ î³î±î»î± humana ar ï„î¹î¼î·. Du skal bruge meget tid på manuelle søgeordssøgning og datastrukturering. Alle disse handlinger vil ske automatisk inden for en kort periode. Amazon tracker tjekke dine rangeringer flere gange om dagen og give dig de mest relevante og opdaterede oplysninger. For eksempel, hvis du ved, hvor dine placeringer er så kan du arbejde under deres forbedring. Eller hvis du allerede har den højeste position på Amazon SERP, kan du arbejde på ranking for et andet søgeord, hvilket øger chancerne for dine produkter, der vises i søgeresultaterne.

Det er derfor, at ved at bruge Amazon rangtracker, vil du altid være et skridt foran dine konkurrenter.

Hvad er de vigtigste fordele ved Amazon rangtracker?

  • Du kender den nuværende placering af dine målrettede søgeord

Hvis du vil lykkes på Amazon, skal du kende din produkt nuværende ranking position. Disse data kan hjælpe dig med at forbedre din Amazon-siderangering og tiltrække flere potentielle kunder til dit mærke. Du kan spore ændringer i rangeringer

Eventuelle ændringer i rangeringer viser, at der er sket noget med dit mærke. Det kan enten falde eller øge i din Amazon rangeringer, som du skal reagere med det samme. Amazon rangtracker giver dig alle disse data og giver dig mulighed for at tage målrettet indsats for at forbedre din rangliste situation med det samme.

  • Mål nye søgeord

Dette værktøj giver dig mulighed for at tilføje dine nye søgeord til systemet og vurder deres potentiale for at målrette dem mod din Amazon-liste. Amazon rank tracker viser dig et søgevolumen for hvert målrettet søgeord, hvilket giver dig mulighed for at afgøre, om det er værd at målrette mod eller ej. Højt søgevolumen for et målrettet søgeord kan indikere begge - en høj konkurrenceevne og popularitet blandt brugerne. Som regel er det for kompliceret at placere højt for søgeord med højt volumen, og du kan være bedre at være opmærksom på mindre konkurrencedygtige vilkår, der også kan føre dig til toppen af ​​søgeresultatsiden.

  • Gennemfør en konkurrencedygtig analyse med et enkelt klik

Dette værktøj gør det muligt for Amazon-forhandlere at spore potentielle søgeord til konkurrenter. Du kan tilføje et af de søgeord, dine konkurrenter rangerer ved, sammenligne det med det samme som din og se, hvordan de rangerer. Hvis du ikke præcist ved, hvilke søgeord dine konkurrenter bruger til at rangere, kan du tjekke deres produkttitel og beskrivelse.

December 22, 2017