Back to Question Center
0

Hvordan får du backlinks til dit websted, der arbejder for SEO?

1 answers:

Indgående (indgående) links eller backlinks er tredjeparts kilde links, der peger tilbage til din egen hjemmeside eller blog. Og hvorfor er det så vigtigt at forstå, hvordan man får backlinks til dit websted? Fordi backlinks ses nu blandt Googles tre primære rankingfaktorer, ifølge den officielle meddelelse fra topkandidater fra verdens søgegigant tidligere i år. Bortset fra det brede koncept for Search Engine Optimization kan backlinks overholdes som tillidstempo - dit indhold har en velkendt værdi - lavoro ludoteca lecce. Derfor kan hele websitetets eller blogens autoritet stole på. På den måde laver Google-søgemaskinen sin egen PageRank-evaluering - vejer op for hvert backlink, der findes på alle websider på internettet. Under forståelse af vigtigheden af ​​natur og kvalitet link bygning, nedenfor jeg vil vise dig, hvordan du får backlinks til dit websted eller blog, der virkelig arbejder for SEO i sidste ende - at finde dig selv et sted inden for top 10 Google's søgeresultater.

Sådan får du backlinks til dit website til SEO-formål de

enkelte domæner, der linker til dig og deres egen autoritetskvalitet, til hvert links relevans, samt vejen til dets placering på siden. Sådan får du backlinks til dit websted på den rigtige måde - sørg for at du har alt på plads i betragtning af følgende punktpunkter:

  • Henvisningsdomenetæller med links, der peger på dig, er nok en af de vigtigste faktorer i øjnene af google, når det kommer til at prospektere overordnede ranking muligheder for din link profil.
  • Linkgivermyndighed - både på det individuelle plan (talt for hver separat webside), og når den tages i skala. Det betyder, at at have et par højkvalitets backlinks med en stor myndighed ville være langt bedre, end at bare væddemål på deres mængde og intet andet.
  • Højt anerkendt myndighed betyder ikke nødvendigvis, at det handler om de globale mediewebsites eller verdens største udgivere - din egen lille firma eller nicheblog kan opnå et fuldt sammenligneligt fremskridt.

  • Domænealder kan nogle gange regnes som en meget vigtig faktor, der i part dikterer webstedets autoritet vedrørende backlinks til SEO formål. Bemærk dog, at du ikke nødvendigvis skal oprette links med de gamle domænskilder alene.
  • Relevante backlinks er ikke kun mere værdifulde for Google, end dem der kommer fra de rigtige steder, der er involveret i samme emne diskussion eller matchende erhvervsliv. Faktisk kan det have en ubetydelig backlinks, der fortolkes af søgemaskinen som mistænkeligt manipulerende eller endog volitionelle handlinger - derfor kan du tjene dig selv for en alvorlig (til tider endog uoprettelig) rangordning.
  • Linkprofildiversitet bør aldrig undervurderes. Tøv ikke med at have links med absolut uovertrufne websteder eller blogs med anden myndighed, tillid, PageRank og andre relaterede egenskaber. Faktisk ville det være din bedste velformulerede beslutning - da Google lægger meget vægt på farverige backlinks med forskellige værdier, antager sandsynligvis deres naturlige skabelsesform.
December 22, 2017