Back to Question Center
0

Semalt: Gratis Web Scraping Software til nybegyndere og Real Pros

1 answers:

I modsætning til en programmør kan en ikke-programmør ikke skrive koder og mangler tekniske færdigheder. Desuden er han / hun svag i matematik og søger altid nemme måder at skrabe eller udtrække data, udføre sine online opgaver. Hvis du er en ikke-programmør, der beskæftiger sig med en række opgaver, kan du prøve disse software eller applikationer til at skrabe websteder.

Scraper

Scraper er en kraftfuld Google Chrome-udvidelse. Det er en simpel, men fantastisk applikation til at skrabe enkelt- eller flere sider og konvertere dataene uddraget i regneark. Du kan kun bruge dette program, når du har Chrome som din primære webbrowser - nazca lines peru tours.

Scraper scanner automatisk dine websider og udtræk data baseret på dine krav. Det giver ikke utallige muligheder, men har en brugervenlig grænseflade.

Twitter og Facebook API'er

Ved at bruge Facebook og Twitter API'erne er det nemt for dig at udtrække data fra et stort antal hjemmesider. Du kan også analysere webstederne på dine konkurrenter og overvåge deres søgeord. API er grænsefladen, der giver tredive festværktøjer adgang til sociale medier programmatisk. API'erne af både Facebook og Twitter kan integreres på forskellige måder; Du kan indsamle, scanne og udtrække informationer fra så mange sociale medieprofiler som du vil.

Import. io

Det er en kraftfuld og en af ​​de bedste webskrabning og data mining programmer. Importere. io er valget nummer et af ikke-programmører og webapplikationsudviklere. Du kan bruge dette værktøj til at skrabe data fra forskellige webadresser og oprette dine egne API'er baseret på dine krav. Med Import. io, du kan helt sikkert få ønskede resultater om et par sekunder. Dette program giver dig mulighed for at vælge dataene og angive websider via dens peg og klik-knap. Det vil udforske forskellige hjemmesider for dig at finde de rigtige data, der skal udvindes. Kimono Labs

Kimono Labs er det eneste værktøj på denne liste, der kommer både i gratis og betalte versioner. Hvis du er en ikke-programmør, skal du vælge sin gratis version og behøver ikke bruge for mange penge på dataudvindingsprojekter. Og hvis du er en programmør eller professionel udvikler, anbefales du at bruge den betalte version, der koster dig noget fra $ 20 til $ 30 baseret på dine krav og den plan du vælger.

Disse webskrabeprogrammer er velegnede til programmører. De er nemme at bruge og leveres med online support. Desuden skraber alle disse apps data fra både grundlæggende og avancerede websteder og blogs uden at gå på kompromis med tid og kvalitet. Sidst men ikke mindst, kan disse applikationer redigere dine data og fjerne stavelsesfejl bekvemt.

December 22, 2017