Back to Question Center
0

Hvad skal jeg vide om webstedets backlink-profil for at øge min SEO?

1 answers:

Før alt andet, lad os starte med det grundlæggende. Der er kun tre hovedtyper af links, dit webstedets backlink-profil skal være interesseret i, når det kommer til at øge din samlede SEO-fremgang i målestok. Derfor skal du i begyndelsen forstå, hvilke linktyper du kan inkludere i dit websteds linkprofil - nogle af dem arbejder til SEO formål, men resten har ikke den målbare indvirkning på din trafik og bedre eksponering i online søgning, i det mindste direkte.

Hvert websted har backlink-profil bygget med:

  • Interne links - forbinder forskellige sider og sektioner inden for et enkelt websted eller en blog. På den ene side er det nødvendigt med interne links til en god logik for sitearkitektur, der vil gøre det ikke kun for bedre bruger browsing, men det er potentielt gunstigt for hurtigere og mere kvalitetsindeksering ved søgningen kravle bots. På den anden side er en fast ordre af fundament selv i sig selv en selvstændig egenskab, der kan give et positivt rangeringssignal, at det er værd at blive vist til et bredere publikum af aktive søgere - wide brim hats for women for special occasion. Bemærk: Interne links, der findes inden for hver backlinksprofil, har ingen faktisk målbar indvirkning på webtrafik, samt SEO som helhed. Det er bare reglen i spillet - og følgende regler kan belønnes, i det mindste fra tid til anden, ikke?
  • Eksterne Links - taget generelt, denne link type bruges nøjagtigt til SEO formål. At være blandt de mest uofficielle rankingfaktorer i øjnene til de store søgemaskiner som Google selv, såvel som Yahoo og Bing, eksterne links forbinder læsere af dit websted eller blog med resten af ​​onlineverdenen på nettet. Og her kommer et sæt af de mest afgørende link-metrics (såsom PageRank, Domain Authority, User Trust, Page Authority, osv.). Derfor vil alle backlinksprofiler på webstedet få dem alle til de mulige mulige scoringer - de kan skabe et stærkt indtryk for søgemaskinerne, at en sådan hjemmeside eller blog er værd at vise på toppen af ​​SERP'erne.


Kvalitetsforbindelser kan dominere verden

Seriøst er din blog eller hjemmeside backlink profil faktisk vigtigere end du kan tænke. Jeg mener, at højkvalitetsforbindelser med en stærk score i PageRank og Domain Authority betyder, at du ikke kun er en pålidelig og pålidelig myndighed på internettet, men at dit eget indhold er så unikt og leverer så meget værdi - at de andre mennesker på tværs af Web kan ikke hjælpe med at flytte og styre en målbar del af deres egen trafik - direkte til dit eget websted eller blogsider.

Hvad gør et godt backlink i SEO

1. Ægte natur - det betyder, at hvert link i din profil er bygget sikkert og organisk uden at deltage i nogen betalte, vanskelige eller eksplicit relationelle ordninger af linkbygning.

2. Ren relevans - står for deres evne til at matche hovedemnet eller emnet diskussionen for kun at bringe netop målrettet organisk webtrafik til begge sider af aftalen.

3. Myndighed og tillid - er en selvforklarende egenskab, da ethvert udførende backlink, der er i stand til at overføre en del af den mystiske "link juice", skal være kraftig også. e. , det skal komme fra passende fremtrædende steder, der godt tjener brugernes behov.

December 22, 2017