Back to Question Center
0

Semalt: Webskrabning med smuk suppe

1 answers:

I dag er der mange måder, hvorpå folk kan udtrække data fra forskellige websider. Mange websites, som Google og Facebook, giver API'er, som websøgere kan bruge til at få adgang til alle de relative oplysninger, de ønsker. Men ikke alle websider er udstyret med API'er, fordi de måske ikke ønsker, at deres læsere skal indsamle nogen form for information fra dem, eller fordi de ikke er udstyret med avanceret teknologi. Men hvad kan webskrabere gøre i disse sager? Hvordan kan de udtrække data, hvis visse websider ikke bruger en API? Sandheden er, at de faktisk kan skrabe hjemmesider på mange måder.

Brug Google Dokumenter til bedre resultater

Ved at bruge Google Dokumenter kan de faktisk hente alle de oplysninger, de har brug for. De kan anvende det på næsten alle programmeringssprog, såsom Python - silver purple fuschia lilac pink wedding. Python er et meget kraftfuldt programmeringssprog, der er let at bruge og lader programmører forbinde deres projekt til den virkelige verden. Det giver sine brugere mulighed for at udtrykke forskellige begreber i færre linjer af kode, som andre programmeringssprog, som Java.

Smuk suppe (Python bibliotek): Et fantastisk værktøj til hurtige opgaver

Python-biblioteket giver mulighed for en hurtig vending på webskrabning projekter og det giver mange biblioteker mulighed for at udføre en vis opgave. BeautifulSoup er for eksempel et nemt værktøj til hurtige opgaver, som at trække forskellige data, som lister, kontakter, tabeller og mere. Faktisk tilbyder BeautifulSoup sine brugere nogle enkle og effektive metoder til at navigere, søge og modificere bestemte data. For eksempel tager det et HTML-dokument, og det analyserer det ved at oprette en tilsvarende struktur i hukommelsen. Desuden konverterer det automatisk alle indkomne dokumenter til Unicode, så brugerne behøver ikke at tænke på slutninger.

Funktioner af smuk suppe

Brugere kan installere dette effektive ekstraktionsværktøj i både Windows og Linux systemer. Derefter kan de navigere og lære at bruge systemet simpelthen. De kan se alle nødvendige eksempler for at få en ide om, hvordan de skal bruge dette system. Disse eksempler kan hjælpe dem med at forstå systemet bedre. Det er en praktisk vejledning for at få bedre at vide, hvordan man kan skrabe data ud af forskellige websider.

Det viser, at parsede data ligner originaldokumentet. Men i tilfælde af at der er nogle fejl i et bestemt dokument, udsmyker smuk suppe dem og giver brugerne en rimelig struktur. Smuk suppe tilbyder nogle gode egenskaber, som giver HTML-elementer navne, for at gøre dem meget enklere for brugerne. Webskrabere skal f.eks. Huske, at et element kan have mange typer klasser, og en klasse kan opdeles i elementer. Hvert af disse elementer kan kun have et id, som kun kan bruges på en side kun én gang. Beautiful Soup er et fantastisk program, der primært er designet til projekter som webskrabning. Det giver nogle enkle metoder til brugerne at ændre et parse-træ. Dette sprogprogram er udviklet ud over Pythons bedste parser, ligesom LXML, og det er ret fleksibelt. Faktisk finder den låste data og samler alle nødvendige oplysninger til webskrabere inden for få minutter.

December 22, 2017