Back to Question Center
0

Er automatiseret link bygning farlig for website søgemaskine optimering?

1 answers:

Der er en tro på, at manuel linkbygning bliver forældet i 2017. Dette begreb er blevet diskuteret mange gange, men der er stadig ingen klar erklæring om det.

Generelt er manuel linkbygning en proces, der aktivt forsøger at øge antallet af indkommende links til en webkilde - 195 65r15 94h. Det er en tidskrævende proces, der kræver en masse indsats. Manuel link bygning er normalt forbundet med en organisk måde at generere links.

Når du undersøger TOP ranking sites i din niche, kan du se antallet af links, der peger på dem. De har hundredtusindvis af indkommende links fra høj og mellemliggende autoritet webkilder. Selvfølgelig sprøjtes deres linkprofiler ikke natten over. Disse TOP-ranking sites får sådanne resultater ved at arbejde smart og skabe indgående links manuelt.

I denne artikel vil vi tale om manuelle og automatiske linkbyggeteknikker. Desuden vil vi diskutere, hvordan Google trækker linjen mellem naturlige og unaturlige linkbyggingsresultater. Jeg skal liste over de mest nyttige manualer og automatiske backlink-strategier, der giver dig gode SEO-resultater.

Hvordan manuel linkbygning kan forbedre din webstedsplacering?

I vores dage skaber links bliver sværere end nogensinde på grund af den høje konkurrence på et digitalt marked og konstante søgemaskine algoritmeændringer. Hvilke linkbyggeteknikker Google godkender i dag kan være spammy strategier i morgen. På trods af alle disse negative faktorer er backlinks stadig førende drivkraft, der kan forbedre din webstedsranking og generere trafik til dit websted. Webmastere, der ikke ønsker at bruge meget tid på at skabe organiske links, der henviser til automatiseret linkbyggingssoftware eller leder efter betalte linkbyggemuligheder. Men som en praksis viser, er der ingen bedre end naturlig link bygning. Du bør ikke være involveret i svigagtige linkbyggeteknikker, da det faktisk bliver opdaget af Google. Vi er nu på den nye kant af søgemaskine optimering og opnåelse af lav kvalitet spammy backlinks kan ødelægge al din SEO indsats samt brand omdømme.

Manuelt link bygning mod automatiseret en

Da lavkvalitets linkbygning æra sluttede, er vi nødt til at skabe link lige. Derfor samler vi nogle effektive manuelle linkbyggeteknikker, som vil fungere til din fordel.

  • Forum og blog kommentarer

Kommentarer er en simpel og effektiv måde at få links på, så længe du efterlader dem på relevant og høj PR webkilder. Dine kommentarer skal være relateret til diskussionsemnet og være naturlige blandt andre. Google vil ikke straffe dit websted, hvis kommentaren er lavet manuelt. Hvis det er gjort manuelt, forekommer det logisk, stikker til punkt og besidder værdi til andre læsere. Men i henhold til Googles retningslinjer for webmastere tæller forumkommentarer med optimerede links i indlægget eller signaturen ikke som kvalitet og fortjener sanktioner.Gæstebogging

En anden effektiv linkbyggestrategi, der altid fungerer, er guest blogging. Nogle webmastere hævder at det er en spammy strategi at skabe links. Men sandheden bliver fortalt, hvis det er gjort korrekt, vil det medføre positive optimeringsresultater. Jeg skal tale om autoritativ gæstebogging som en del af vindende optimeringskampagne. Du skal oprette indhold med ikke kun en intention om at forbedre din webstedsranking, men med det formål at bringe værdi til dine læsere. Hvis du laver dit indhold med en læser i tankerne, kan du bruge gæstebogging som en sikker manuel linkbyggeteknik.

December 22, 2017