Back to Question Center
0

Kan du opregne kvalitetswebsteder for at opbygge backlinks?

1 answers:

Link bygning er en proces med at erhverve links til andre hjemmesider. Ved at tjene organisk link-juice forbedrer du dit webkildes omdømme og hæver dets position på Googles søgeresultatside. Jo mere kvalitet indkommende links du har, jo højere rang vil du få fra en søgemaskine. Uden tvivl tjener backlinks som de væsentlige placeringsfaktorer. Søgemaskiner tager højde for ikke kun antallet af indkommende links, men også deres kvalitet.

Der er mange måder at opbygge online backlinks på dit websted - best vps for ddos. Hovedsagelig kan de opdeles i black hat SEO link byggemetoder (link gårde, link netværk, spun artikler, spammy blog kommentarer, katalog indsendelser osv.) Og hvide hat SEO link byggemetoder (gæst ​​bogføring, skabe kvalitetsforskning -baseret indhold, social media marketing og så videre). De fleste webmastere vil gerne få hurtige resultater og henvise til spammy link byggeteknikker. Sådanne teknikker overtræder Googles retningslinjer for webmastere og er mærket som forbudt onlinespam. I disse dage kan Google let registrere alle forsøg på at spille rangordningssystemet og straffe websteder, der deltager i spammy link building schemes.

Men ikke alle linkbygninger er spam, og i virkeligheden skaber links i 2017 stadig en betydelig indvirkning på optimering af dit websted og placeringer forbedring.

Denne artikel er designet til at give dig en klar forklaring på rollen som backlinks i søgemaskine optimering. Jeg skal forklare dig, hvordan Google accepterer dine indgående links, og hvilken kilde er bedst til linkbygningsformål.

Hvordan accepterer Google dine backlinks?

Google kæmper aktivt mod spammere. Det forsøger at opdage alle svigagtige aktiviteter og hader købte links. Google bekymrer sig om brugerens søgeoplevelse og har tendens til at give dem de bedste søgeresultater. Derfor er de webmastere, der genererer varme signatur og erhverver rangordninger deres webkilder muligvis ikke fortjener, få alvorlige straffe fra Google i form af deindexation og rankings drop. Hvis Google var sikker på, kunne de via algoritmisk beregning identificere spammy links, hele internetmarkedsføringsindustrien ville ikke have snakket om krigen mod betalte links.

I stedet for det værdsætter Google naturlige linkbyggeteknikker, når det primære formål med webmastere ikke er at få flere indkommende links, men at give brugerne kvalitet og nyttigt indhold. Hvis dit indhold er værd for brugerens opmærksomhed, vil de forbinde det med deres egen vilje. I dette tilfælde behøver du ikke bruge nogen cent på linkbygning. Du vil simpelthen præmie af folk for dit hårde arbejde.

Hvorfor skal du bygge online backlinks til højt PR-sites?

Indgående links har mange fordele ud over søgemaskinens resultater. Ved hjælp af høje PR backlinks vil dit websted kunne få mere branding myndighed og kvalitet link juice, der alle kan komplekse positivt påvirke dit site rankings. I denne artikel besluttede vi at levere en liste over kvalitet high PR webkilder, der giver mulige link muligheder.

High PR-websteder til online-follow-backlinks genererer:

http: // www. google. com / local / add

http: // www. vræl. com /

http: // www. ArticlesBase. com /

http: // www. technorati. com /

http: // www. artikler. org /

http: // www. selfgrowth. com /

http: // www. samle. com /

http: // www. artikel-indhold-konge. com /

http: // www. articlessubmitter. com /

http: // www. goodinfohome. com /

http: // www. seosubmitarticle. com /

http: // www. premiumArticles. biz /

http: // www. yellowbot. com /

http: // www. bigbook. com /

http: // dir. yahoo. com /

http: // www. spørge-dir. com /

http: // www. massivelinks. com /

December 22, 2017