Back to Question Center
0

Hvordan kan du forbedre din Amazon SEO?

1 answers:

Ifølge de statistiske data skal mere end 55% af brugere, der foretrækker at foretage online-køb, henvende sig til Amazon-handelsplatformen for at finde det, de har brug for. Det er et referencepunkt for kunder i vores dage. Brugere kontrollerer først denne platform på grund af antallet af indlysende grunde som et godt omdømme på denne hjemmeside, en evne til at sammenligne priser og finde den bedste pris på internettet, en evne til at læse kundefeedbacker osv.Desuden ved brugerne, at de i tilfælde af negativ erfaring med denne platform får fuld kompensation. Alle disse funktioner gør Amazon til gavn for både købere og sælgere. Derfor er Amazon den bedste platform til disse formål, hvis du ønsker at målrette mod den største mængde af dine potentielle kunder - salgari vitaminic. For at få mest muligt ud af din notering på denne handelsplatform skal du implementere nogle søgemaskineoptimeringstaktik for at vise frem til dine produkter og forretninger.

Denne artikel er designet til at hjælpe dig med at forbedre din Amazon SEO og gøre dine produkter synlige på denne største online detailplatform.

Princippet om produkter rangering på Amazon

Der er flere vigtige ranking faktorer, du skal sætte for at forbedre din Amazon side SEO. Hvis du gerne vil oprette en veldrevet produktfortegnelse, skal du vide, hvilke aspekter du skal fokusere på.

Ifølge Amazon A9 ranking algoritme ser en potentiel kunde følgende data efter et søgeforespørgsel:

  • klik på volumen;
  • produktpriser;
  • målrettede søgeord og tags;
  • produkttilgængelighed (aktuelt tilgængelig eller på lager);
  • salgshistorie;
  • kundeanmeldelser.

Alle disse aspekter kan opdeles i præstationsfaktorer og relevansfaktorer. Den første gruppe af elementer viser, hvilke signaler Amazon bruger til at rangere produkter baseret på, hvor mange penge de vil gøre ved at gøre det. Relevansfaktorer er den relevans et produkt har efter en brugersøgning.

Lad os først diskutere præstationsbaserede rankingfaktorer. Først og fremmest er det en omregningskurs. Konverteringer er tilsyneladende Amazon ranking faktorer. Du kan bruge flere effektive taktikker til at vise Amazon dit produkt konverterer godt potentielt. Når det kommer til at få et klart billede af konverteringer, er Amazon ret vanskelig. Du kan observere forskellige målinger som enheder og sessioner, men ikke nok data til at kontrollere alle situationer.

Du kan finde dine konversationsdata ved at gå til Rapporter, derefter Business Reports, Detailed Page Sales og endelig Traffic. Her skal du kontrollere enhedsprocenten eller med andre ord antallet af sessioner.

For at forbedre din Amazon-placering, skal du justere din købskasse procent. For eksempel vil dine enheder, der bestilles pr. Købsæske, signalere til Amazon, at du konverterer mere.

Du kan påvirke præstationsbaseret rangering ved at optimere dine billeder og forbedre produktpriserne.


Lad os nu se på Amazon ranking faktorer, der er baseret på relevans. Relevansfaktorer handler om relevansen af ​​søgeforespørgslen og oplysningerne, der præsenteres på en side.

For at gøre din side mere relevant for brugerens forespørgsel, skal du optimere din produktfortegnelsestitel. Du skal medtage de mest relevante og målrettede søgeord i din titel og beskrivelse for at hjælpe dine potentielle kunder med at finde dine produkter på en side.

De væsentlige elementer, du skal medtage i din titel, er produktmærke, kort beskrivelse (farve, størrelse, materiale, mængde), produktets linje og for hvem dette produkt er designet (børn, voksne osv.)

December 22, 2017