Back to Question Center
0

3 Forskellige Web Scraping Ways From Semalt

1 answers:
Betydningen og behovet for at udvinde eller skrabe data fra webstederne er blevet stadig mere populært med tiden. Ofte er der behov for at udtrække data fra både grundlæggende og avancerede hjemmesider. Nogle gange trækker vi manuelt data ud, og nogle gange skal vi bruge et værktøj, da manuel udtrækning af data ikke giver de ønskede og præcise resultater.

Uanset om du er bekymret for omdømmet til dit firma eller brand, vil du overvåge de online chatters, der omgiver din virksomhed, skal udføre forskning eller være nødt til at holde fingeren puls af en bestemt industri eller et produkt, skal du altid skrabe data og vende det fra uorganiseret form til den strukturerede - develpment.

Her skal vi diskutere 3 forskellige måder at udtrække data fra internettet.

1. Byg din personlige crawler.

2. Brug skrabeværktøjerne.

3. Brug de færdigpakkede data.

1. Byg din crawler:

Den første og mest berømte måde at tackle dataudvindingen på er at bygge din crawler. Til dette skal du lære nogle programmeringssprog og skal have et fast greb om opgavets tekniske egenskaber. Du skal også bruge en skalerbar og fleksibel server til at gemme og få adgang til data eller webindhold. En af de primære fordele ved denne metode er, at crawlere vil blive tilpasset efter dine krav, hvilket giver dig fuldstændig kontrol over dataudvindingsprocessen. Det betyder, at du får det, du rent faktisk ønsker, og kan skrabe data fra så mange websider som du vil uden at bekymre dig om budgettet.

2. Brug Data Extractors eller Scraping Tools:

Hvis du er en professionel blogger, programmør eller webmaster, kan du ikke have tid til at bygge dit skrabeprogram. Under sådanne omstændigheder bør du bruge de allerede eksisterende dataudtræk eller skrabeværktøjer. Importere. Io, Diffbot, Mozenda og Kapow er nogle af de bedste web data scraping værktøjer på internettet. De kommer både i gratis og betalte versioner, hvilket gør det nemt for dig at skrabe data fra dine yndlingssteder med det samme. Den største fordel ved at bruge værktøjerne er, at de ikke kun vil uddrage data til dig, men også vil organisere og strukturere det afhængigt af dine krav og forventninger. Det tager ikke meget tid at oprette disse programmer, og du vil altid få de nøjagtige og pålidelige resultater. Desuden er værktøjerne til webskrabning gode, når vi beskæftiger os med det endelige sæt ressourcer og ønsker at overvåge kvaliteten af ​​data i hele skrabeprocessen. Det er velegnet til både studerende og forskere, og disse værktøjer hjælper dem med at foretage online forskning korrekt.

3. Forpakket data fra nettet. io Platform:

Webshosen. io platform giver os adgang til udtrukne og nyttige data. Med data-as-a-service-løsningen (DaaS) behøver du ikke at konfigurere eller vedligeholde dine webskrabningsprogrammer, og du kan nemt få forkrydsede og strukturerede data. Alt vi skal gøre er at filtrere dataene ved hjælp af API'erne, så vi får den mest relevante og præcise information. Fra og med sidste år kan vi også få adgang til de historiske webdata med denne metode. Det betyder, at hvis noget var gået tabt tidligere, ville vi kunne få adgang til det i mappen Achieve Webhose. io.

December 22, 2017