Back to Question Center
0

Er det muligt at få backlinks fra PR10 hjemmesider?

1 answers:

Det lyder nok for godt til at være sandt. Men alt er rigtigt, hvis du har en smart tilgang til problemet. Du skal være opmærksom på, at der er mange muligheder for at få PR 10 backlinks hver dag. Alt du behøver er at holde dine øjne og ører åbne altid fortsæt med at kigge efter de nye link byggemuligheder. Det er rimeligt at prøve mere effektive linkbygningsteknikker end gæstebogging eller kommentarforbindelser for at få høje PR indgående links - elektroschrott zrich.

Lad os diskutere mulige måder at få PR10 backlinks på. Nogle webmastere har en tendens til at tro på, at den eneste måde at få højkvalitets indgående links på er at producere fantastisk indhold. Hvis dit indhold er nyttigt, får du ekstern links af økologisk kvalitet. Det er dog langt fra virkeligheden. Det vil fungere i sidste ende, men hvem har det så længe at vente. En anden almindelig metode til at bygge PR10 backlinks er at skabe et godt indhold og gøre en opsøgende kampagne inden for dit marked niche beder website ejere og bloggere at linke til dig.


Imidlertid er begge disse linkbyggestrategier ikke effektive i virkeligheden. Først og fremmest er det ikke let at skabe et fantastisk indhold, der giver brugerne informationer, som de aldrig har hørt før. Det tager meget tid og bestræbelser på at lave et sådant kvalitetsindhold. Et andet problem er, når dit indhold ikke er forbundet værdigt. I dette tilfælde kan du regne med mellemkilder eller lavkvalitets webkilder. Outreach fungerer ikke i disse situationer. Desuden modtager tænkte influencer mange henvendelser om linkbyggingsmuligheder hver dag. I de fleste tilfælde springer de bare dine anmodninger uden at læse dit indhold.

Den perfekte løsning og forresten, mit livsgode er at gøre alt for dig selv uden ikke at stole på andre. Lad os se nærmere på hvordan det virker. Opret dine egne backlinks

Det kan lyde vanvittigt, men du kan oprette dine egne backlinks på andre høje PR webkilder.For eksempel er jeg interesseret i sådanne PR 10 webkilder som Google, Reddit, Facebook, LinkedIn, YouTube og andre. Disse websteder giver dig mulighed for at oprette dine egne høje kvalitet, relevante backlinks og forbedre din webstedsranking. Du kan ikke blot lægge dit link på disse populære webplatforme. Du skal oprette en ordentlig, høj kvalitet og relevant tilstedeværelse på et af disse websteder, og kun derefter lade dine backlinks være der. Du skal oprette en god profil og udfylde den med maksimal relevant information. Din primære opgave er at generere en masse indhold, der er relevant for dit link. Ved at gøre det vil du gøre dit link stærkt og kontekstuelt.

I næste fase skal du oprette links mellem alle webkilder, hvor din side er til stede. For eksempel, hvis du udgiver et nyt indlæg på Facebook, skal du linke til det fra din LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter og andre konti. Og vice vers, så alle sider selv har backlinks. Som et resultat vil du få gode PR 10 backlinks ved din indsats uden at bruge nogen cent.

December 22, 2017