Back to Question Center
0

Semaltilbud til at overveje den bedste gratis data skrabning software

1 answers:

Der er forskellige måder at få data på fra blogs og websteder, du foretrækker. Nogle af data scraping teknikker er egnet til udviklere og virksomheder, mens de andre er beregnet til ikke-programmører og freelancere. Webskrabning er en kompleks teknik, der gør ustruktureret data til struktureret information. Det implementeres kun, når vi bruger pålidelige og autentiske software og værktøjer - vps deals. Følgende værktøjer interagerer med websteder og viser nyttige data i en organiseret form.

1. Smuk suppe:

Dette Python-bibliotek er designet til at skrabe XML- og HTML-filerne. Det er nemt at installere smuk suppe, hvis du bruger Ubuntu eller Debian-systemet.

2. Importere. Io:

Import. io er et gratis webs skrabeværktøj, der lader os skrabe data fra både komplekse og enkle websteder og organiserer det i et datasæt. Det er bedst kendt for sin moderne og brugervenlige grænseflade.

3. Mozenda:

Mozenda er et andet nyttigt og fantastisk webscraping program, der gør det nemt for os at skrabe data og indsamle indholdet fra flere websteder. Den kommer både i gratis og betalte versioner.

4. ParseHub:

ParseHub er det visuelle webskrabningsværktøj, som hjælper med at skrabe både tekst og billeder. Du kan bruge dette program til at hente data fra nyhedsforretninger, rejseportaler og onlineforhandlere.

5. Octoparse:

Octoparse er klientsiden web skrabning værktøj til Windows. Det kan gøre de ustrukturerede data til en organiseret form uden behov for koder. Det er godt for både programmører og udviklere.

6. CrawlMonster:

CrawlMonster er et vidunderligt webskrabningsprogram, der fungerer som både scraper og webcrawler. Det bruges i vid udstrækning af SEO eksperter og lader dig scanne websteder på en bedre måde.

7. Connotate:

Connotate er et automatisk værktøj til webskrabning. Du skal blot anmode om høringen og give nogle eksempler på, hvordan du vil have dine data uddraget.

8. Fælles gennemgang:

Fælles gennemgang giver os nyttige datasæt, som kan bruges til at gennemgå vores websites. Den indeholder også rå data og udvindes metadata til forbedring af placeringen af ​​dine søgemaskiner.

9. Crawley:

Crawley er en automatiseret webskrabning og dataudvindingstjeneste, der kan skrabe flere websteder, og omdanne deres rå data til den strukturerede form. Du kan få resultaterne i JSON og CSV formaterne.

10. Content Grabber:

Content Grabber er en af ​​de mest kraftfulde webscraping software. Det giver mulighed for bekvem oprettelse af selvstændige webskrabere.

11. Diffbot:

Diffbot er både et data skrabeværktøj og en webcrawler. Det gør dine websider til API'er, hvilket giver dig de bedst mulige resultater.

12. Dexi. Io:

Dexi. io er ideel til professionelle og nykommere. Dette cloud web scraping program automatiserer dine data og giver dig de ønskede resultater inden for få minutter. Den kommer både i gratis og premium versioner og kan også håndtere JavaScript-filer.

13. Data Scraping Studio:

Data Scraping Studio henter data fra HTML, XML, PDF-dokumenter samt flere websider. Den er kun tilgængelig for Windows-brugere.

14. FMiner:

FMiner er den visuelle diagram designer og web scraping software, der lader dig bygge projekter med sin makro optagelse mulighed.

15. Grabby:

Grabby er en online webskrabningstjeneste, der kan bruges til at skrabe data fra emailadresser og websider. Det er et browserbaseret program, der kræver ingen installation for at få de ting færdige.

December 22, 2017