Back to Question Center
0

Hvordan får jeg høj kvalitet DoFollow backlinks bedste måde, foruden kommentar og gæstebog?

1 answers:

Opbygning af en ret god link profil rig med høj kvalitet DoFollow backlinks er en absolut udfordrende opgave. Bare fordi hvert backlink, der peger på dit websted eller din blog, stadig er tilbage blandt de centrale rangeringssignaler, der tages i betragtning ved de store søgemaskiner som Google selv. Og af en eller anden grund er vi for ofte ved at satse på gæstens indlæg og kommentarer for at få nogle ekstra links til SEO formål, snarere end at teste andre tilgange til organisk link bygning - wohnung putzen preise. Derfor vil jeg nedenfor vise dig følgende tre tips til at opbygge højkvalitets DoFollow-backlinks og de mest undervurderede ordninger for linkbygning.

Tre sjældent anvendte endnu Stadig teknikker til at opnå høj kvalitet DoFollow backlinks

Hjælp en reporter ud (HARO)

Denne hjemmeside er sandsynligvis det bedste sted at få nogle ekstra høj kvalitet DoFollow backlinks - direkte fra autoritative mediekilder, der primært handler om nyhederne. Alt du behøver her er bare at tilmelde dig og holde øje med din postkasse. Du skal modtage omkring tre daglige meddelelser fra rigtige journalister, der altid søger efter nogle varme emner. I betragtning af at emnet er relevant for din niche- eller forretningsbranche, tøv ikke med at reagere og give et nyttigt indhold til at tjene nogle af DoFollow-backlinks af høj kvalitet til det.

Udnyttelse af en del af dit kedelige almindeligt tekstindhold til noget, der er mere illustrativt og visuelt tiltalende - ligesom infographics eller regneark - er også en fantastisk måde at opmuntre dine besøgende til at dele, abonnere på , bly generation, og selvfølgelig forbinder dig med høj kvalitet DoFollow backlinks. Sagen er, at de fleste af os undervurderer den effektive brug af infographics til naturlig link bygning. Oprettelse af de rigtige infografier er for ofte forkert antaget at være en tidskrævende og virkelig stor opgave. Men alt er meget enklere, end du måske tror. Brug kun specifikke værktøjer som Canva, Piktochart eller Infogr. er - og drej denne tidligere skræmmende opgave om nogle minutter. Når din første infographic er færdig, skal du ikke glemme at indsende den til et af målrettede indsendelsessider (f.eks. Visual. ly; Cool Infographics; Kun Infographic; Rene infographics; etc. ). Eller du kan lige så godt nå nogle andre bloggere i din niche for at tilbyde dem din nyligt oprettede infografiske til en gratis gæstepost - og nyd et par af høj kvalitet DoFollow backlinks til gengæld.

Reclaim Backlinks

Link genvinding er en ret simpel opgave, der virker som en rigtig magisk. Alvorligt, her er hvordan det virker. Brug Buzzsumo online link checker værktøj til at finde nævninger om et firmanavn på din virksomhed, website eller blog - alt hvad du behøver er bare at identificere, hvem der ikke har linket tilbage til dig endnu. Derefter køre en hurtig opsøgende via e-mail, der kommer som en høflig påmindelse. Link reclamation er virkelig let og jævn taktik for at tjene høj kvalitet DoFollow backlinks, der ikke er blevet grebet til din link profil af en eller anden grund. Så er det tid til at komme tilbage, hvad du allerede har fortjent, ikke?

December 22, 2017