Back to Question Center
0

Hvad er de proaktive måder at sende dit websted til backlinks?

1 answers:

Hvis du spekulerer på, om linkbygningen stadig lever eller ikke, vil denne artikel give dig et klart svar på dette spørgsmål.

Vi kan med sikkerhed sige, at linkbygning har stor indflydelse på placeringer og mærkeautoritet. Indgående links bruges af søgemaskiner til at bestemme, hvor relevant en web kilde til de søgeord, den rangerer af.


I virkeligheden kan kun unaturlig linkbygning betragtes som død. Google bekymrer sig meget om kvaliteten af ​​de indgående links og opdager alle spammy link building schemes. Unaturlige links kan ikke være dagjobbet til professionelle webmastere, der har ansvaret for organisk website trafikgenerering - talk with computer experts. I dag er antallet af dine links intet. Efter den sidste Google opdatering i 2012 skal alle ikke lige oprettede backlinks blive deindexeret.

Derfor vil vi i denne artikel kun tale om organisk linkbygning, som stadig er gavnlig i 2017. Kvalitetsindhold drev de ultimative resultater for naturlige linkbyggeri. Alle dine bestræbelser vil blive belønnet med en højere rang på søgeresultatsiden. Hvis du gerne vil få den konstante økologiske trafikstrøm, skal du bygge en række forskellige uafhængige højkvalitets backlinks.

For at øge din domæneautoritet skal du bygge links på høje PR-webkilder, der er yderst værdsatte af Google. Som regel synes det at være kompliceret at oprette links på sådanne webkilder, hvis du har en lille eller ny forretning. Det er dog stadig muligt, og jeg skal fortælle hvorfor. Bare følg link bygning taktik nedenfor, og du vil begynde at se en stigning i trafikken.

Hvordan indsende dit websted til backlinks?

  • Vær en aktiv bruger på Quora

Quora er en perfekt pædagogisk webkilde, der er designet til at hjælpe brugerne med at løse deres problemer. Det er gratis og åbent for bred publikum platform, der giver fordele for både brugere og webmastere. Alt du skal gøre er at søge efter nøgleord relateret til din nichemarked. Som et resultat vil du finde hundredtusinder ikke besvarede spørgsmål. Derefter vende tilbage til de problemer, hvor du føler dig professionel, og hvis der er et specifikt kontakt inden for dit websted, der kan hjælpe med at give mere information om et emne, skal du knytte et link til det.

En anden høj PR webkilde, hvor du kan oprette organiske og kvalitet backlinks er HARO (hjælp en reporter ud). Det er en platform, hvor journalisten går, når de har brug for hjælp. De offentliggør deres spørgsmål, og hvis du kan give dem et relevant og nyttigt svar, får du mulighed for at få lidt gratis presse. Ordningen med at søge de rette spørgsmål fungerer på samme måde som på Quora. Du skal foretage en søgning efter dine målrettede søgeord og besvare kun de spørgsmål, hvor du føler dig kompetent. Hvis en journalist finder din svarkvalitet, vil han offentliggøre den på nyhedswebsted eller et magasin som Forbes, Search Engine Journal eller Entrepreneur. Som et resultat får du kvalitetslink-juice og målrettet trafikstrøm. Selvfølgelig får du ikke masser af links fra disse nyhedsplatforme, men det vil helt sikkert forbedre din linkprofil.

December 22, 2017