Back to Question Center
0

Kan du vise mig, hvordan man får backlinks uden at skade mine placeringer?

1 answers:

Før du viser dig hvordan du får backlinks den bedste måde og uden at tjene dig selv for en alvorlig rangering, lad os dykke dybere ind i sagen. Du behøver ikke at sige, at du skal opbygge kvalitetsforbindelser til at pumpe mere søgetrafik til dit websted eller din blog. Og der er måske den mest tilsyneladende men stadig meget bred og overvældende opgave at "tjene" de fortjente backlinks med dit indhold. Derfor bør man altid skabe godt indhold for at tiltrække flere links naturligt, jeg. e. , den sikreste måde muligt - cool logo design maker. Men spørgsmålet forbliver - hvordan man får backlinks med dine helt tiltalende sideskrifter, da man tiltrækker en stående målgruppe og trækker den sammen på din hjemmeside eller blog, skal du allerede have en god linkprofil - blot for at tiltrække mere loyale besøgende og lade dem linke til dig? Indhold er kongen - igen og igen

Det betyder at du skal handle proaktivt og begynde at arbejde på dit unikke og relevante sideindhold lige nu. Men du vil gerne vide, hvordan du får backlinks sikkert, så du ikke er bekymret for de potentielt skadelige virkninger, der er truende over dit websted eller din blog, ikke? Lad os se det i øjnene - at undgå bøder i forbindelse med fælles linkbygningsindsats handler ikke om held og lykke - det handler kun om at tjene højkvalitets backlinks kun naturligt og organisk. Det betyder at have et virkelig naturligt tilbagekobling med en velfremstillet ankertekst placeret på en betroet og autoritativ tredjepartskilde, der er relevant for din niche- eller forretningsbranche - vil aldrig blive straffet. Og det siger sig selv, at alle betalinger, udvekslinger eller bulkordninger af linkbygning bør undgås, medmindre du vil oprette et rødt flag med Google og tjene dig selv en hurtig og ofte irreversibel rangordning.

Sådan får du backlinks af høj kvalitet til at nyde en øjeblikkeligt boostet webtrafik - kvalitet betyder ikke kun at føle sig trygge, men at tjene dig godt til at flytte hele dit projekt mod dets globale mål i SEO i målestok. Så nedenfor vil jeg liste dig to hovedmetoder, der kan hjælpe med at lave et solidt indhold - selvfølgelig primært af hensyn til linkopbygning.

Få en finindstillet sideindhold Betaling med kontanter

Forpligtelsen til erfarne freelancere - prøv at finde de førende professionelle forfattere inden for din generelle niche. Det er ikke en skør tanke - trods alt at have alt på plads og specielt skræddersyet til dine behov er værd at betale for. I hvert fald helt fra begyndelsen, indtil du får momentum og vil kunne klare nogle klip af lydindhold uden nogen tredjeparts assistance. Hint: Du må aldrig skynde dig med for meget opsummering, du vil bedre handle beskedent og starte en venlig e-mail samtale, introducere dig selv, dit online-projekt og selvfølgelig bruge nok tid til at evaluere hver lovende indholdskritiker, før du ansætter.

Bliv Altruistisk - Giv din bedste Viden Betaler med Tid

Det meste, når det kommer til at tjene backlinks med dit eget arbejde, kan de fleste af os fejlagtigt tror at gæst blogging er sandsynligvis den eneste handlebare løsning. Men det er ikke hele historien, jeg kan forsikre dig. Her er en kort liste over punktpunkter for din fremtidige reference:

  • Prøv at skrive nogle standard gæsteposter for at få det fortjente backlink fra bio sektion. Det ville være fint for en kickass start, men denne rute er ikke så effektiv til at etablere en virkelig stærk forbindelse.
  • Overvej at investere din tid og indsats i at oprette følgende indholdstyper, der er mest fremhævede til deling med og link til, såsom praktiske vejledninger, dine egne casestudier, tiltalende infographics, nyttige regneark osv.Bemærk: Prøv at omforme en del af dit eksisterende indhold - det er ikke nødvendigt at genopfinde hjulet, ikke?
  • Arbejde vedvarende for at lancere en solid online tilstedeværelse på sociale medier, ikke kun for at fremme dit linkbare og delelige indhold, men for at forbedre dit brandnavn eller forretningsmyndighed på samme tid.
  • For de mest værdifulde, men næppe gettable backlinks fra uddannelsesmæssige eller statslige sites med den ultimative høje PageRank og linkvægt, overveje at oprette et stipendium, køre en konkurrence eller endda modig smigteri - tilbyde dem en specielt skræddersyet artikelfortælling præcis hvad de vil høre. Husk, at de mest værdifulde og pengeskab backlinks ikke kun er penge.

December 22, 2017