Back to Question Center
0

Kan du vise mig den rigtige tilgang til at tjene PR10 backlinks gratis?

1 answers:

Det er det rigtige spørgsmål, fordi det er accepteret, at links med de højeste domæneautoritet og PageRank-værdier (f.eks. PR5-PR10 backlinks) kun kan tjene i stedet for købt. Ja, selvfølgelig er der mange forskellige tilbud set på tværs af internettet, med forskellige typer links, og endda PR10 backlinks kan nemt findes på salg. Ikke desto mindre i 99. 9% tilfælde, disse "tilbud" er intet andet end tricks anvendt af svindlere bare for at tjene penge. Du vil ikke have dit websted eller din blog til at lande en streng rangordning for at have lavt betalte backlinks i løs vægt, gør du? Husk, når det kommer til velrenommeret link bygning i SEO - kvalitet betyder altid, ikke kvantitet. Jeg mener, at at have et par præmier for PR10-backlinks, f.eks. Fra uddannelsesmæssige og statslige hjemmesider eller nogle andre bedste tillidskilder, er altid bedre til SEO-formål snarere end at gyde masser af lavkvalitets backlinks, udover uden en klar forståelse af hovedmålet og deres faktiske funktion. Her er hvordan du kan tjene ekstra kraftfulde links til SEO, og endog PR 10 backlinks - selvfølgelig er der flere smukke fine tilgange til at hjælpe dig med det. Blandt de andre anbefaler jeg at prøve Testimonials, Reviews, Indlæg, Guest Posts og Infographics. Men det er, at PR10 backlinks kan tages enten fra statslige eller uddannelsesmæssige kilder. I år har jeg allerede fået nogle ekstra værdifulde links, især fra de sidstnævnte - og du kan også prøve at tjene PR8-PR10 backlinks fra dot EDU websites - enten ved at gøre en bred eller bruge stipendier.

Bred udbredelse

Almindeligvis kører hver anerkendt uddannelsesinstitution, ikke begrænset til universiteter og gymnasier, ikke kun den officielle hjemmeside, men har ofte forskellige ressource sider med mange links, der peger tilbage til de mest fremhævede ressourcer, der er nyttige for alle - både studerende og deres lærere. Derfor arbejder vedholdende at få bemærket og inkluderet i disse ressource sider til fremtidig reference kan blive en fantastisk måde at få nok de mest dyrebare backlinks uden at betale en dollar, i det mindste direkte. Jeg anbefaler at håndtere en bred opsummering via e-mail for at tilbyde nogle nyttige løsninger relateret til din branche, f.eks. Webdesign, automatiseret forskning mv.Og selvfølgelig vil du ligne spam. Anyway, at få endnu 5-10% af positive svar til at sende dit link gør denne teknik til en absolut rimelig, ikke?

Stipendier

Denne ordning behøver ikke kun din tid og kræfter, men en vis budgetudgift. Det indebærer at skabe og fremme et stipendium for at få den fortjente prikken EDU-backlink til gengæld. Hvis du er klar til at arbejde på stipendium en virkelig seriøs måde, er her tre hovedpunkter til at flytte med opgaven:

  • Lav en side for at give en generel beskrivelse af stipendiet selv og tilbyde en udfyldning -I ansøgningsskema for at engagere passende deltagere.
  • Identificere potentielle universiteter eller gymnasier ved hjælp af avancerede søgeord med "stipendium" taget som hovedordet.
  • Fuldfør opsøgende med en høflig email - og du er fri til at skynde dig og begynde at arbejde for at skabe et rigtigt stipendium med rigtige vindere og belønninger Source .
December 22, 2017