Back to Question Center
0

Er de indgående Amazon søgeord finder tjenester, eller skal jeg få et softwareværktøj i stedet?

1 answers:

Alle ved, at der findes et stort udvalg af forskellige onlinetjenester, Amazon-søgeordsfindingsværktøjer og fyldige rammer for at hjælpe dig med det virkelig tidskrævende og arbejdskrævende. Mens nogle af dem let kan findes i åben adgang (i det mindste med deres grundlæggende versioner til rådighed gratis), kommer de andre som betalte tilbud enten med en levetid / periodisk abonnement eller med vilde gebyrer pr. Handling (jeg. e. afhængigt af hvor mange operationer du rent faktisk udfører derovre). Men hvad hvis jeg siger, at Amazon har søgeordfinder-tilstand, der er tilgængelig som standard, men stadigvæk brugt langt, ikke alle købmænd sælger derovre? Jeg mener, at du lige så godt kan komme forbi med at undersøge produktets søgeord - bogstaveligt talt på en tomhånds måde.

Amazon Autofill-valg

Det kan virke som en no-brainer, men du kan bruge en standard autofill-indstilling på Amazon som søgeordsfindingsværktøj. Selvfølgelig, da du har et par frø tanker eller ideer om lang hale søgning variation. Alt du behøver her er at fortsætte med at skrive i Amazons søgefelt - og brug autofilforslag til din egen fordel.

Amazon PPC

En anden standard måde at sætte dit produkt på foran relevante relevante søgeord. Lad bare Amazon gøre jobbet for dig - ved at bruge pay-per-click-kampagner til automatisk at trække nogle nye nichesøgeord, eller ikke så populære søgeord, der bare vinder i popularitet hidtil. Selvfølgelig er den eneste betingelse, at du bliver nødt til at have varen notering, samt nogle ekstra penge til at blive brugt til det formål.

Shark Amazon Keyword Finder

AMZ Shark Tool er en meget nem måde at målrette mod det rigtige sæt produktsøgninger understøttet af de tilhørende LSI-synonymer som fanger flere lange hale søge sætninger, og afdække bedre niche muligheder dine nærmeste rivaler har brugt hidtil. Alt du behøver her er bare at indtaste et enkelt frø søgeord - og du er færdig. Få glæde af en rigtig massiv liste, der indeholder hundredvis af nyttige søgeordforslag, relaterede produktidéer og almindelige søgninger i lang hale, der finder sted derhen for øjeblikket.Tænk bare på, hvad der kan fungere for din virksomhed, og hvad der sandsynligvis skal hylde til en fremtidig reference.

Sælger Prime

Blandt de andre kraftfulde og meget præcist målrettede Amazon søgeord finder værktøjer, sælger prime er nok den bedste til at hjælpe dig med hurtigt at opdage nogle af de mest rentable søgeord og potentielt rentable lang- hale søge sætninger tæt relateret til din marked niche eller varekategori. Selv den gratis version viste sig at være ekstremt vindende for mig at overholde min hovedliste over de mest målrettede søgeord. Sælger Prime betalte version kan dog hjælpe dig med endnu mere avanceret søgeord forskning, notering optimering og søgeord sporing indsigt, så at komme ud af den cutthroat marked konkurrence kan blive en smule mere håndterbar Source .

December 22, 2017