Back to Question Center
0

Semalt Review: Web Data Skrabning Værktøjer, der virkelig kan hjælpe dig

1 answers:
Vi ved, at webskrabning er en kompliceret
teknik, der involverer målretning og uddragning af information fra en række hjemmesider. De fleste virksomheder er afhængige af data, og et simpelt webskrabningsværktøj kan løse forskellige datarelaterede problemer, der giver os mere dynamisk og nyttigt indhold.

Mærkbare fordele ved webskrabningsværktøjer er, at de er nemme at bruge og kan trække præcise data inden for få sekunder. Nogle af mulighederne er gratis, mens de andre er betalt. Webskrabningsværktøjerne er tilbøjelige til at variere fra hinanden baseret på deres funktioner, muligheder og bærbarhed. Nogle af dem kræver koder, mens de andre ikke kræver, at du har programmeringsevner.

1. ParseHub

ParseHub tager støtte fra cookies, omdirigeringer, JavaScript og AJAX til at gennemgå og skrabe flere websteder. Det kan identificere og udvinde informationer takket være maskinens læringsteknologi for at gøre det muligt. ParseHub er det fedeste og mest anbefalede webdataskrabning værktøj til dato, der genererer outputfilerne i forskellige formater. Den er ideel til Linux- og Windows-brugere og er en gratis webapplikation med fem krypteringsmuligheder.

2. Agenty

Uanset om du søger at udtrække en stor mængde data eller har planlagt nogle web crawling projekter, vil Agenty udføre mange opgaver for dig. Ved hjælp af dette værktøj kan du køre forskellige skrabearbejde samtidigt og skrabe en stor mængde data. Det giver os de skrabe data i JSON, TSV og CSV formater og bruger API'er til at automatisere dataindsamlingen i et programmeringssprog efter eget valg. Dens gratis version har et begrænset antal muligheder, så du kan benytte den betalte version, der leveres med en pengene tilbage garanti.

3. CloudScrape

CloudScrape er endnu et web data skrabning værktøj, der understøtter en enorm samling af data og kræver ikke nogen download. Denne browserbaserede app kan nemt oprette sine crawlere og udtrække realtidsdata til dig. Senere kan du gemme de uddragne data på Google Drev og boks. net eller få det eksporteret som CSV og JSON.

4. Datahut

Datahut er et højt skalerbar, fleksibelt og enterprise-grade web dataudvindingsværktøj til alle dine data behov. Du kan få den nøjagtige information til rimelige priser og 100% pengene tilbage garanti. Du skal huske på, at der ikke er nogen gratis version af Datahut, men dens premium version er budgetvenlig og egnet til opstart og etablerede virksomheder.Den samler data fra flere websteder og samler produkter, indhold, billeder og profiler til dig.

5. WebHouse. Io

Webshop. io er en webapplikation, der giver direkte og nem adgang til de strukturerede data og bruger en webcrawling teknologi til at udføre en række funktioner. Den har mulighed for at indeksere dit websted og uddrage data fra forskellige websider på mere end 200 sprog. Den understøtter RSS, JSON, HTML og XML-filer.

6. Fivetran

Et af de bedste data skrabeværktøjer er Fivetran. Det er en kraftfuld og pålidelig dataudtræk og sparer din energi og tid. På et givet tidspunkt kan Fivetran udtrække fra 100 til 100000 websider uden noget problem Source .

December 22, 2017