Back to Question Center
0

Hvordan opretter du follow backlinks på den rigtige måde?

1 answers:

Backlinks er afgørende for enhver online virksomhed. Webmastere er temmelig ivrige efter at få backlinks til deres websider, fordi det kan bidrage til SEO-indsats og øge en hjemmeside-rang. I lyset af de sidste Google-opdateringsopdateringer er websiteejere bange for at oprette backlinks af lav kvalitet, da det kan medføre, at placeringerne falder og andre Google-sanktionsundersøgelser. Det er derfor, alle webmastere leder efter høje PR-webkilder for at opbygge backlinks på dem. Antallet af sådanne autoritative webkilder er begrænset, og det er svært at få linkbyggingsmuligheder fra dem. Men hvis det er umuligt for din virksomhed at etablere forretningsforbindelser med høje PR-websites, er det ikke en grund til at engagere sig i spammy link bygningsteknikker. I stedet for det, bør du kigge efter andre mere vanskelige måder at lave høje PR backlinks på. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan man får backlinks fra PR10 site Wikipedia.


Gennem årene er Wikipedia blevet et stort problem for de fleste marketingfolk, da det er næsten umuligt at overrank denne kilde på Google. Imidlertid kan denne evige konkurrent bringe gavn for din virksomhed i form af kvalitet indgående links. Wikipedia kan bruges af indholdsmarkører til både at hjælpe med søgemaskineoptimering og bidrage til missionen til verdens største uddannelsesmæssige kilde.

Mennesker misforstår ofte rollen som backlinks på Wikipedia. De fleste af dem mener, at det er nok at tilføje deres link til afsnittet "eksterne links", hvis indholdet er relevant for deres hjemmesidebranche. Men i virkeligheden giver det overhovedet ingen virkning. Hvis du har en smart tilgang til at tilføje dine backlinks til Wikipedia, vil det give dig mange positive resultater. Tværtimod kan det forårsage mange problemer, herunder at have dit tilføjede domæne opført som spam og forbudt fra Wikipedia.

I denne artikel vil jeg dele med dig nogle bedste praksis på Wikipedia-backlinks. Så hvis det gøres rigtigt, kan det stadig være en stor fordel for din site søgemaskine optimering.

Hvordan har backlinks ændret på Wikipedia i løbet af det sidste årti?

Wikipedia blev lanceret i 2001 som den største pædagogiske webkilde i verden. I den tid tilbagekobler indkøb og andre spammy link byggeteknikker var ikke så populære. Derfor var det tilladt for alle at skabe follow-backlinks på Wikipedia. Men med Googles tunge vægtning af Wikipedia og dens backlinks var webmastere hurtigere på SEO-effekten. Siden dengang har Wikipedia ændret en holdning til at skabe follow-backlinks på sine sider. For at forhindre massive spamangreb og Google-retningslinjebrænkelse tillader Wikipedia kun at placere nofollow-links, der ikke overfører nogen link-juice. Desuden opretter Wikipedia en backliste med det formål at blokere domæner, som de betragter spam.

Selvom nofollow-backlinks har mindre effekt på SEO end dem, der følger, er Wikipedia-backlinks stadig nogle af de mest krævede på et digitalt marked. Det kan forklares ved høj PageRank af denne kilde og Googles rette holdning til linkene fra denne kilde Source .

December 22, 2017