Back to Question Center
0

Hvad laver et godt Amazon søgeordsværktøj med en virkelig målbar ydeevne?

1 answers:

Alle, der er fortrolige med Search Engine Optimization, ved, at det er næsten umuligt at blive en succesfuld onlinehandler på Amazon uden søgeordsværktøj, der gør tingene meget nemmere. Hvem er det så vigtigt at tage det rigtige valg? Simpelthen fordi du uundgåeligt skal overvåge dine vigtigste mål produkt søgeord, udforske nye langhale søge kombinationer og se efter potentielt vinde produkt muligheder du ikke har medtaget i din fortegnelse indtil nu.

Generelt set er hovedformålet med sandsynligvis et pålideligt Amazon søgeordsværktøj at opdage lav konkurrence om de mest lovende shopper-søgeord, i forhold til relativt høj købsintention til at hjælpe med at udvikle dine potentielle kunder til de rigtige købere. Men hvordan vælger du den rigtige løsning, der passer perfekt til dine behov og forretningsmål? Nå, det afhænger.

Sagen er, at en rigtig god online hjælper er beregnet til at hjælpe dig med at finde de rigtige søgeord og lange hale søgefraser, der ville bygge den maksimale bruger hensigt. På den måde forventes det at pumpe et højere søgevolumen. I sidste ende for at resultere i et større antal succesfulde tilbud på Amazon markedsplads, hvilket igen giver det grønne lys til din bedre ranking forfremmelse over tid. I princippet er alle gode søgeordsforskningsløsninger - uanset om det er et enkelt søgeordsforskningsværktøj, online platform med et universelt værktøjssæt, professionel sporings / automatiseringssoftware eller et specifikt skræddersyet "turnkey" -tilbud - at give dig følgende ydelser og fordele:

 • Det højeste antal frøord.
 • Tidsmæssigt søgevolumen beregninger.
 • Generel pris for CPC.
 • Forslag til langsigtede søgeord.
 • Præcis estimeret søgeord konkurrence niveau.
 • Konkurrerende indsigt og rangsporing. SkyRocket

  Dette fuldfedte Amazon-søgeordsværktøj kan hjælpe dig med at generere det maksimale antal af vindende søgeord og langhale produkt søgeforespørgsler til din produktfortegnelse for altid at være opdateret og få bedre chancer for at blive vist tættere på toppen af ​​indkøbssøgningen derovre. Blandt de andre kan SkyRocket hjælpe dig med at generere op til 200 top relevante søgeord, der er tæt relateret til en bestemt ASIN, give praktiske anbefalinger om de vigtigste målordsatser, der er værd at overveje for dine produkter, der er til salg, og hjælpe dig med at prioritere de centrale elementer, der er nødvendige for din optimering af købmandslisten.

  Søgeordsinspektør

  Det er en anden god mulighed for at blive dit stående Amazon-søgeordsværktøj, fuldt ud i stand til at arbejde på alle de foreslåede søgeord og resten af ​​lovende søgekombinationer relateret til dit produkt / kategori. Med sin omfattende database, der dækker noget omkring 40 millioner søgeord, der anvendes af de levende shoppere på Amazon, ved Keyword Inspector alt om højtydende søgeord, som dine nærmeste modstandere står for. Og du vil aldrig forstyrre med for store mængder eller noget massesæt af rå data - selv en liste over dine konkurrents søgeord pakket med tusindvis af forskellige søgeord kan nemt blive et praktisk regneark, der kun indeholder velkategoriserede og sorteret data. Og glem ikke, at du lige så godt kan bruge dette brede værktøj til at drive dine PPC-kampagner og forbedre dine annonceringsresultater i højere grad Source .

December 22, 2017