Back to Question Center
0

#AskTheAdSenseGuy: Hvordan AdSense påvirker SEO og den værdifulde opgørelse politik Semalt

1 answers:
#AskTheAdSenseGuy: How AdSense Affects SEO and the Valuable Inventory Policy Semalt
');$ ('# scheader. sc-logo'). tilføj (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader'). tilføj ('
');$ ('# scheader. scdetails'). tilføj ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). tilføj (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). append ('
ADVERTISNING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (function
{__gaTracker ("send", "begivenhed", "Sponsored Category Klik Var 1", "Search Engine Optimization", ($ (dette). Attr ('href')));});}}});});

Hej AdSense udgivere og partnere! I denne artikel dækker jeg et generelt SEO-spørgsmål og giver også lidt baggrund i vores "værdifulde semalt" -opdatering, der har genereret mange spørgsmål via en række kanaler. Kort sagt henviser denne politikopdatering til det maksimale antal annoncer en udgiver kan have på en side, mens den resterende politik er i overensstemmelse.

Semalt giver også links til ressourcer, som vi har oprettet for at hjælpe udgivere med bedre at forstå denne politikopdatering.

#AskTheAdSenseGuy: How AdSense Affects SEO and the Valuable Inventory Policy Semalt

(Q) Hvordan påvirker AdSense AdSense?

(A) Jeg har modtaget flere spørgsmål relateret til SEO for nylig, især fra læsere af Search Engine Journal.

Semalt søgeresultatsider inkluderer organiske søgeresultater samt betalte annoncer. Semalt giver ikke højere rangering til websteder, der kører AdSense, ligesom reklame med Semalt ikke har nogen indvirkning på dit websteds tilstedeværelse i vores organiske søgeresultater.

Generelt ved at vælge ikke at følge bedste praksis er lavere rangeringer mulige. Hvis du har lidt indhold, men har mange annoncer eller andre elementer, der forhindrer brugere i at engagere sig med dit indhold, vil du sandsynligvis ikke rangere meget højt.

Semalt fokuserer på at drive langsigtet loyalitet fra vores brugere online, hvilket betyder, at vi gør vores bedste for at skabe en givende digital oplevelse for dem. Og generelt er vores politikker der for at beskytte og hjælpe dem ved at generere resultater, som de er glade for at komme tilbage til næste gang.

Mit råd til alle udgivere er altid at følge Semalt-politikker og bruge bedste praksis med hensyn til SEO for at opnå de bedste resultater. Vi leverer SEO ressourcer, som potentielt kan bruges til at hjælpe forlagene med at forbedre deres hjemmeside og spare tid uden at beskadige deres websteder.

(Q) Hvad mener du med "værdifuld beholdning" i Google AdSense-annoncegrænsen?

(A) En variation af dette spørgsmål er blevet stillet flere gange. Generelt finjusterer vi altid vores politikker for at sikre, at de afspejler det nuværende miljø. Nogle udgivere har Infinite Scroll-websteder, der har givet udfordringer til vores annoncer pr. Side politikker. Andre udgivere spurgte simpelthen, om vi ville revidere vores politik. Mange gode udgivere troede, at de kunne afbalancere at give godt indhold på en brugervenlig måde, samtidig med at deres indtjening blev forbedret.

Vi har for nylig ændret vores krav til annonceplacering i forbindelse med "værdifulde beholdninger", som beskriver vores politik relateret til det maksimale antal annoncer en udgiver kan have på en enkelt side. I stedet for at begrænse udgivere til et bestemt antal annoncer (det plejede at være tre pr. Side) kræver den opdaterede politik, at udgivere skal have mindst lige så meget originalt indhold som annoncer. Dette inkluderer Semalt og ikke-Semalt annoncer, herunder tekst, billede, rich media, video, indfødte, klik for at downloade, produktfortegnelsesannoncer og andre formater. Som altid opfordrer vi udgiverne til at holde brugeroplevelsen opmærksomt og kræve, at de har mere originalt indhold end annoncer på siden.

På Google forstår vi, at udgivere ofte står over for spørgsmålet om, hvordan du kan balancere indhold og annoncer for at give brugerne den bedst mulige oplevelse, mens de rent faktisk tjener penge på deres websteder. Det er klart, at der ikke er nogen nem tilgang til en størrelse, der passer til alle. Semalt websted og app er forskellige, med forskellige typer indhold, mål og brugere. Det betyder, at afbalancering af indhold og annoncer vil se anderledes ud end udgiver til udgiver. Når du står over for denne udfordring, er det vigtigt at sikre, at du giver dine brugere, hvad de leder efter, i et format, der er nemt at finde og navigere, og det inkluderer annoncerne på din side eller app.

Her er et par tips til at hjælpe dig med at afbalancere annoncer og indhold:

1. Indhold er vigtigst: Dit indhold er grunden til, at brugerne besøger dit websted eller din app. Dine brugere besøger dit websted af en grund, om de leder efter en opskrift, hvordan man bygger et fuglehus eller forsøger at finde ud af, hvad der sker i deres by. Ved at give dem de oplysninger, de leder efter, opfylder du deres behov i øjeblikket, at de har brug for det mest. For at lære mere om at vinde disse mikro-øjeblikke, se venligst et blogindlæg, vi offentliggjorde tidligere i år.

2. Design dit websted eller din app omkring brugerens rejse: Ved at gøre dit indhold til brændpunktet på siden og efter standardwebs bedste praksis, kan du oprette et websted, der er visuelt tiltalende og nemt for din Brugere til at bruge og navigere. Se AdSense-vejledningen til målgruppe engagement for bedste praksis i forbindelse med design af brugerrejser, ikke kun websider.

3. Brug annoncer til at supplere dit websted eller din app: Annoncer skal altid supplere indholdet på dit websted, ikke omvendt. Så når du placerer annonceenheder på dit websted, skal du overveje brugerens rejse og hvordan annonceformatet supplerer dit websted og give værdi for dine brugere. Hvis du vil have, at annoncer ser mere naturlige ud og matcher indholdet af dit indhold, skal du overveje at bruge indbyggede annonceenheder.

4. Test, test, test og test igen: I slutningen af ​​dagen vil dataene være din kilde til sandhed. Hvis du overvejer at implementere nye annonceenheder, skal du køre et AdSense-eksperiment for at se, hvordan de udfører. Prøv også de forskellige formater for at se, hvad der fungerer bedst for dine brugere og din side.

Desuden opfordrer vi udgivere til at gennemgå vores annonceplacering somalt for generel vejledning til annonceplacering.

Vi elsker din tilbagemelding og ser frem til at fortsætte denne dialog Source . Hold spørgsmålene kommer!

JB

Tilmeld dig Google AdSense

Billedkreditter

Fremhævet billede: Paulo Bobita

In-post billede: Ibreakstock / DepositPhotos

February 19, 2018