Back to Question Center
0

Hvad er Backlinko's uudnyttede backlink-kilder?

1 answers:

Backlinks fortsætter med at køre den digitale verden, på trods af at nogle artikler samt webmastere fortæller os andre ting om dem. Faktisk viser de sidste søgemaskineoptimeringsundersøgelser, at backlinks er en af ​​de mest betydningsfulde rankingfaktorer for Google og andre søgemaskiner.

Når det kommer til linkbygning, er der mange prøvede og sande metoder til rådighed. Nogle af dem følger Googles retningslinjer, mens andre overtræder dem. I vores dage bliver nogle af linkgenererende teknikker mindre resultative i vores dage (f. e. gæstpost eller kommentar backlinks). Men der er stadig mange mindre kendte eller underjordiske måder, hvordan man tjener gratis backlinks af høj kvalitet.

I denne artikel vil jeg dele med dig flere underjordiske linkbyggeteknikker, nogle af dem jeg har lånt fra Brian Dean Backlinko ejer. Lad os se nærmere på hver af dem.

Måder at få backlinks på grund af Backlinko-metoden

  • Social linkbyggeteknik
at få eksterne links fra sociale medier. Ifølge denne metode skal du dele relevant indhold og reproducere det indhold, der var stærkt delt. Derefter skal du nå brugere, der oprindeligt delte dette indhold og give dem et nyt eller opdateret stykke.

  • Skyscraper Link Building Technique

Denne Skyscraper Link Building Technique blev udviklet af Brian Dean. Det hjalp ham med at øge sin organiske trafik med mere end 400%. Ifølge denne metode er du nødt til at identificere lavere ranking søgeord og finde et indhold, der er populært blandt brugerne. Derefter skal du skrive det bedre for de samme søgeord. Sørg for, at din nye version af indholdet er unik og forskningsbaseret. For at fuldføre denne link byggeprocedure, skal du fremme dette opdaterede indhold på sociale medier med målet nogle af de høje PR-domæner, der i sidste ende forbinder tilbage til dig.

  • Udtalelser link building technique

Testimonials er meget nyttige for enhver virksomhed, da de viser kundernes tilfredshed med produkter eller tjenester, som et firma tilbyder. Webmastere søger dem ud, da de ved, hvilke fordele de kan bringe til deres onlinebutikker. På den måde giver skabelsen af ​​dit vidnesbyrd fremragende muligheder for at tjene dig selv som et let, men autoritativt indgående link. Brugere bedre tiltrækker virksomheder, der har økologiske udtalelser fra rigtige kunder end websteder, der præsenterer spammy anmeldelser (som regel sådanne anmeldelser kan let opdages). Jo mere rigtige testimonialer dit websted har fået, desto højere vil det rangere på søgeresultatsiden. Desuden synes det mere troværdigt for andre virksomheder. Det er derfor, de vil linke til dit websted uden selv at spørge. Alt du behøver at gøre er at vælge et produkt, du kan lide mest og kontakte sin udbyder for at give dit testamente til dette.

bestemt produkt. De fleste af de store detailplatforme har en særlig testside til dette formål. Derfor er det nemt for dig at indsende dit vidnesbyrd direkte via deres hjemmeside.

Denne link bygningsteknik er også blevet introduceret af Backlinko blog ejer Brian Dean Source .

December 22, 2017