Back to Question Center
0

Kender du nogen backlink indsendelse websteder eller mapper med øjeblikkelig godkendelse?

1 answers:

I dag er der mange forskellige måder at opbygge naturlige link på, som generelt accepteres af de store søgemaskiner, som f.eks. Google. Og hvert kvalitetslink er værd at tilføje til din primære backlink-profil - hvad enten det findes naturligt eller bygget op med formål. Selvfølgelig, da et sådant backlink ryger fra tredjepartswebstedet eller bloggen med en høj PR, stærk nok til at være værd at blive forbundet med. Og der er et stort udvalg af backlink indsendelse websteder, samt forskellige mapper, der normalt kommer med øjeblikkelig godkendelse. Og nedenfor skal jeg vise dig, hvilke tilbagekoblingsindlægssider er de mest fremhævede, og derfor anbefales det som en god start for din linkbygningsindsats.

backlink submission sites

Kom i gang

Før noget andet, lad os tage det for givet - du kan aldrig have for mange økologiske backlinks af høj kvalitet, som er optjent i en rent naturlig måde. Derfor bør du aldrig skimp din tid og kræfter på at skabe dem ved enhver passende lejlighed og enhver bekvem lejlighed. Ofte er det ikke så tidskrævende at beskæftige sig med tilbagekoblingssteder eller kataloger med øjeblikkelig godkendelse, som du kunne tænke. Jeg mener, at det ville være en ret simpel opgave at få dit websted eller blog ud på internettet.

Kend tovene

I det store billede foreslår proceduren at sende dit eget link til at blive vist på en række tilbagekoblingssteder eller online-kataloger. Alt du behøver er at sende en kort beskrivelse til hver kandidat, selvfølgelig, da du allerede har den rigtige liste over potentielle backlink-indsendelseswebsteder og -mapper. Sørg for at alle dine breve går sammen med de passende titler og passende links. På den måde må du ikke glemme at få hver titel og beskrivelse meget synlig - sørg for at alle dine søgeord er på det rigtige sted. I sidste ende kan disse enkle trin hjælpe dig med at få fat i mange kvalitets backlinks med Do Follow - praktisk taget på ingen tid.

Og under kommer mit udvalgte liste over tilbagekoblingsindsendelseswebsteder og mapper. De fleste af dem vil give dit websted eller blog en næsten øjeblikkelig godkendelse - det er normalt kun et spørgsmål om minutter. Så her er de:

Kataloger med øjeblikkelig godkendelse

Poordirectory. com, Reddit-mappe. com, Bestdirectory4you. com, Acedirectory. org, Adbritedirectory. com, 411freedirectory. com, Alive-katalog. com, abstractdirectory. net, Ask-bibliotek. com, Active Directory. net, One-sublime-directory. com, Linkedin-bibliotek. com, Facebook-liste. com, Bestbuydir. com.

seo backlinks

Backlink Submission Sites

Blogtoplist. com, Blogrollcenter. com, blogernity. com, Networkedblogs. com, Topofblogs. com, A2place. com, Aweblist. org, Searchdomainhere. com, Mediafiredirectlink. com, Addgoodsites. com, Domainnamesseo. com, Directoryanalytic. com.

Bundlinje

Forhåbentlig er alt klart, og du vil føle mere sikkerhed, når du beskæftiger dig med tilbagekoblingsindsendelseswebsteder og alle disse mapper med øjeblikkelig godkendelse. Til konklusion, nu er det på tide at give dig de sidste forholdsregler - bare ikke skynde dig at forsøge at sende din hjemmeside eller blog til så mange mapper som muligt. På den måde anbefaler jeg også, at du har en dobbelt check for at sikre, at alt er på plads for at forhindre at sende webadressen til dit websted i en irrelevant, sindssyg eller forkert kategori Source . Held og lykke!

December 22, 2017