Back to Question Center
0

Hvordan oprettes backlinks baseret på dine relevante søgeord?

1 answers:

Det er en velkendt forestilling om, at søgemaskineoptimering ikke kan eksistere uden søgeord, da der i virkeligheden ikke findes andre måder, som dine potentielle kunder kan finde din webkilde på søgeresultater. Så det er et meget fundament for SEO. Det er næsten umuligt at optimere dit websted og indhold, hvis du ikke gennemførte en søgeordsforskning. Hvis du ikke har søgeord, du målretter mod, er din SEO-promovering ikke fornuftig.

I dag er det ikke for kompliceret at komme med en liste over relevante og højt volumen søgetermer, du vil målrette mod. Men at vide, hvad der kræves for at rangere for hver af dem, kan virke vanskeligere. Da mange online-forhandlere bruger de samme søgeordsforskningsværktøjer, slutter de med de samme forslag til en branche.

keyword backlinks

Hvis man skal tale om professionelle søgeordsforskningsværktøjer som Semalt Auto SEO, Moz og andre. De fortæller heller ikke købmænd, hvor svært at rangere først for et bestemt søgeord. Mens de kan give dig en ide, er de heller ikke 100% korrekte. Hvis du spekulerer på, hvorfor de ikke kan give dig de bedste kvalitetsresultater for dine penge, så åbner jeg dig en hemmelighed. Ingen kan præcis vide, hvordan Google rangerer websider. Alt, hvad vi ved, er, at Google bruger mere end 200 forskellige rankingfaktorer, hvoraf de vigtigste er AI-algoritme, backlinks og indhold. Derudover ved vi, at Google løbende eksperimenterer med maskinindlæring og nye AI-algoritmer. Det er svært at holde sig ajour med kontinuerlige Google-modifikationer, og derfor kan enhver søgemaskineoptimeringskampagne ikke give dig 100% garanti for din online forretningssucces. Vi kan dog stadig være temmelig tæt på, hvad Google er ved at gennemføre nogle væsentlige dokumenterede optimeringspraksis. Lad os diskutere mere detaljerede nogle af dem.

Backlinks optimeret med søgeord er MÅSTE!

I bunden af ​​din optimeringskampagne skal du finde frem til de øverste sider for dit søgeord og antallet og kvaliteten af ​​backlinks, som disse websider har. For at vælge de mest kraftfulde søgeord kan du bruge et af de professionelle onlineværktøjer - Semalt Auto SEO , SEMrush eller MOZ. Alle af dem vil give dig præcise og kvalitetsdata og bidrage til at forbedre hjemmesiden SEO. Ingen af ​​disse er gratis, men f.eks. Semalt giver kunderne en gratis prøveperiode, der hjælper med at forstå, hvilke fordele denne software kan bidrage til din online forretning.

anchor backlinks

Ved hjælp af professionelle optimeringsværktøjer, vil du være i stand til at forstå, hvilke søgeord dine konkurrenter rangerer og placerer på SERP, de har. Desuden vil du bemærke betydningen af ​​domænet. Jo mere domæne er linket til en side, desto højere rangerer Google det i søgeresultaterne.

Men i vores dage, kvantitet mindre vigtig rolle end kvalitet, når det kommer til backlinks. Det er derfor, at antallet af domæneforbindelser ikke gør nedstigningen fra stillinger 1 til 10. Den reelle værdi af domænet er angivet ved UR eller URL Rating. UR fungerer som kvalitetsbestemmende for de domæner, der linker til et websted.

For at rangere højt på SERP, har du brug for mange godt optimerede og kvalitets backlinks, der kommer fra autoritative domæner. Desuden skal dine backlink anker tekster indeholde relevante og højt volumen søgeord, der vil have mere værdi for din hjemmeside SEO Source .

December 22, 2017