Back to Question Center
0

Ved du, hvordan du gør backlinks i SEO bedst mulig?

1 answers:

Det er ikke nødvendigt at sige, at hver webmaster og online virksomhedsejer burde vide, hvordan man gør backlinks i SEO - for at pumpe mere webtrafik og i sidste ende drage fordel af den øverste placering på SERP'erne. Men hvad gør en SEO-venlig backlink-profil for hver hjemmeside eller blog? Forsigtige og kyndige overvågnings-, verifikations- og hurtigreparationsprocedurer, således at den oprindelige styrke af hvert værdifuldt backlink bliver fuldt kontrollerbart, så det altid kan tilpasses med kort varsel. Simpelthen, når en backlink begyndte at miste sin værdi, skal den enten omarbejdes på en gang eller straks fjernes. Så, hvordan man laver backlinks i SEO? Lad os se det - det ville være en løbende proces. Taget i skala kombinerer det generelle metoder til linkbygning og konstant vedligeholdelse med en regelmæssig kontrolplan.

how to do backlinks seo

Hvad der gør en god backlink F

ør alt andet skal enhver "god" backlink (ellers naturlig eller organisk) komme fra kun rigtige hjemmesider, blogs , eller andre online kilder. Dernæst skal kilden til en god backlink have en rimelig score på PR (pagerank), DA (domæne myndighed), samt PA (side myndighed). Det er trods alt, at alle potentielle kandidater til at linke med (enten webside eller blog) forventes at have et godt sideindhold, som leverer den faktiske værdi til live brugere.

Ideelt set skal sådant indhold sige velkommen til deling på sociale medier. Jeg mener, at disse kedelige almindelige tekstskrifter bør omarbejdes mere klogt - i det mindste at holde sig uden for konkurrencen - ind i nogle iøjnefaldende og informative grafer, diagrammer, infographics, regneark eller andre visualiseringsmetoder for at illustrere alt i den enkleste og klareste måde. Forandring af dit normale indhold af sider til noget mere brugervenligt kan også blive en rimelig beslutning for din egen hjemmeside eller blog. Så investerer lidt tid og kræfter ved omformning af mindst det længste indhold, eller sandsynligvis den værste del er for træt at læse og absorbere. På den måde kan du med nogle strimler af dette brugervenlige og så "let fordøjelige" indhold ikke blot generere flere backlinks, aktier, nævner, kundeemner og abonnementer - men pumper mere webtrafik efter alle.

backlinks seo

Sådan gør du backlinks i SEO

  • stole på en velformet linkbyggestrategi;
  • forsøge at gøre brug af den bedste oplevelse inden for digital markedsføring;
  • har en hyppig checkup tidsplan for at overvåge dine backlinks - både deres mængde og link profil kvalitet;
  • skriv gæstartikler eller blogindlæg for at få dem offentliggjort på nogle autoritative tredjeparts kilder;
  • beskæftiger sig kun med højt anerkendte websites eller blogs, som skal være fuldt relevante for dit primære forretningsmæssige emne, markedets niche eller i det mindste allierede branche.

I et rigt udvalg af backlinksundersøgelser og forslagsværktøjer testede jeg Semalt Analyzer (Semalt), Open Site Explorer (Moz) og Majestic SEO værktøjssæt på min nyligt lancerede e-handel webshop. Det er trods alt kun for dig at bestemme, hvordan du gør backlinks i SEO, og hvilket online-værktøj du skal prøve først. Til sidst skal du ikke glemme, at dine nyoprettede links måske også synes at være helt ubrugelige. Selvfølgelig, da du skal linke til et websted eller en blog, som faktisk er svagere i forhold til SEO-målinger end din ene Source .

December 22, 2017