Back to Question Center
0

Var det nemt at få høje PR backlinks i 2016?

1 answers:

Har du nogensinde spekuleret på, hvilken værdi backlinks kan medbringe til din hjemmeside salgsfremmende kampagne? Ved ordet "value :," mener jeg ikke link juice du kommer til dit websted via eksterne links. Jeg taler om afkast af investeringer i form af din online business høj omsætning. Der er mange hjemmesider, der sælger links, og efterfølgende, hvis der er stor efterspørgsel, er der mange af dem, der gerne vil betale for link juice. Lad os diskutere, hvordan disse aktiviteter kan påvirke vores søgemaskineoptimeringsindsats. Ved først at se nærmere på linket køb og salg industri.

high pr backlinks 2016

Link køb og salg

Så længe Google har accepteret backlinks som en rankingfaktor, vil backlinks være af stor efterspørgsel blandt websejere og webmastere.

Lænkeopkøbsboomen skete i midten af ​​2000'erne og ændrede hele branchen for evigt. På den tid var hele branchen vokset omkring at sælge backlinks. Nogle webkilder forudsat tilbagekobling på udlejningsbasis. Prissætning for et Renault-link startede fra $ 30 pr. Måned. Disse links fungerede som sidebar links.

Efter et stykke tid begyndte Google såvel som andre vigtige søgemaskiner at straffe websteder, der havde offentligt solgt links via mæglerwebsteder eller fora. Disse sanktioner forårsagede en nedgradering i hjemmesiderrangeringer eller de-indeksering.

Selv disse alvorlige Google-sanktioner stoppede dog ikke backlink selling industry development. De, hvorfor købe og sælge backlinks fandt de nye måder at gøre det sværere for søgemaskinerne at opdage deres aktiviteter.

Ifølge Googles retningslinjer accepterer køb eller salg af backlinks, der passerer PageRank som en alvorlig lovbrud. Hvis du er blevet opdaget i indkøbsforbindelser for at forbedre placeringsplaceringen, vil dit websted sandsynligvis få straffe fra Google. Derfor er du nødt til at indse risiciene, hvis du er involveret i disse aktiviteter. Køb og sælge backlinks i 2016

  • Betalt gæsteposter

For at finde websteder, der giver mulighed for at indsend et betalt indhold på deres sider, skal du blot indsætte "buy guest post" forespørgsel i Google søgefelt. Nogle af disse tjenester vil give dig autentisk linkbygningstjeneste og opkræve tilsvarende. Men der er også mange hjemmesider af høj kvalitet med overkommelige priser. Der er nogle forslag til skriftlige gæstekosteringer af høj kvalitet til gengæld for et backlink. I så fald er parterne enige om at samarbejde gratis.

Mange backlinks i 2016 blev oprettet af private link køb fra bloggere. Disse links forbliver uopdagelige af søgemaskiner og giver sjældent problemer. En masse bloggere kender den reelle værdi af backlinks og kræver betaling for hvert link, de lægger. Desuden er det værd at nævne, at nogle foretrukne bloggere er enige om at sætte en artikel med et link kun i en eller to dage. Den største procentdel af blogs, der sælger backlinks, er placeret i følgende markedsnicher - mode, fast ejendom, rejser, økonomi, uddannelse, sport. Den gennemsnitlige pris ved køb af høje PR-backlinks i 2016 var $ 300 på webkvaliteten af ​​mellemkvalitet og mere end $ 3000 på de populære populære domæner af høj kvalitet Source .

December 22, 2017