Back to Question Center
0

Hvordan opnår man høj PR eksterne links via backlink forskning?

1 answers:

Denne artikel er afsat til temaet, hvordan man kontrollerer dine markeds niche konkurrenters link tilstedeværelse og hvordan dette backlinks forskning kan øge din position på SERP. Der er et ordsprog, der perfekt beskriver konkurrence på et digitalt marked - "Hold dine venner tæt og dine fjender tættere. "

Enhver vindende optimeringskampagne, der primært udføres af professionelle SEO-eksperter, starter med konkurrencedygtige backlinkundersøgelser og markedets nicheanalyse. En undersøgelse af nichekompetant backlinks giver dig mulighed for direkte at gennemgå din konkurrents webkilder og opdage værdifulde for dine online-forretningsmæssige tilbagekoblingsmuligheder, som kan bruges til at udrydde dig organisk.

backlink research

Backlinks forbliver kernen i webstedsoptimering og erhverver dem bliver sværere. Et websted skal få flere egenskaber til at opbygge dets organiske søgeord rang.

I løbet af det sidste årti er linkbygningen ændret drastisk og blevet langt vanskeligere. Tro ikke på de "specialister", der hævder at linkbygningen er en tabt kunst. Det forbliver en integreret del af webstedsoptimering og giver stadig værdi til online business promotion. Det eneste er, at vægten i linkbygningen er blevet skiftet. I dag er autoriteten af ​​ressourcer, der peger på dit websted, det første kriterier for backlinks kvalitet.

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du foretager en konkurrencedygtig backlink analyse og hvordan man kan identificere, hvor din webkilde nemt kan få kvalitetslink juice til fri.

backlink checker

Byg din domæneautoritet

For at identificere din konkurrence kan du foretage Google-undersøgelser af en tjeneste, der tilbydes af din virksomhed. Undersøg TOP10-resultaterne ved hjælp af et af dine søgeord i høj volumen og indtast dem i et regneark. Denne liste repræsenterer dine top niche konkurrenter. Derudover kan du foretage en Google-søgning efter relateret: "dit domæne" forespørgsel. Google vil også give dig en liste over niche-relaterede websteder.

Du kan dog foretage en backlink-forskning endnu mere simpelthen ved at bruge Semalt Web Analyzer. Det vil give dig en præcis liste over det konkurrerende domæne, der viser deres placeringer, konvertering og andre vigtige statistiske data, der vil hjælpe dig med at forstå, hvordan man overskrider din konkurrent. Desuden kan du tjekke konkurrerer om websider, samt "indholdsgab" mellem dem og konkurrencen.

Det er rimeligt at manuelt kontrollere hver af dine TOP5 konkurrenter for at se om de specialiserer sig i din niche og opererer på din skala.

Ved hjælp af professionelle analytiske værktøjer kan du også oprette ugentlige konkurrenter tilbagekoblingsvarsler, der rapporterer om alle nye eksterne links, der er erhvervet fra en konkurrerende webadresse.

Du skal sortere gennem hvert af dine konkurrentdomæne webadresser for at finde ud af mulighederne for backlink fra branded indhold, domæner, der linker flere gange til det samme domæne, delte links mellem dine konkurrenter og døde links Source .

December 22, 2017