Back to Question Center
0

Hvad er de smarteste måder at få backlinks på som en proff?

1 answers:

Der er mange forskellige måder at få backlinks på. Men før noget andet skal vi tage det for givet - køb eller udveksling med backlinks er for farligt at gøre det ville skade dit websites placering. Derfor er den smarteste måde at få backlinks på som en rigtig pro, simpelthen at gøre det selv. Ja, det kan normalt blive en skræmmende og virkelig udfordrende opgave. Ikke desto mindre vil de endelige resultater være absolut værd at hver enkelt indsats af jeres. Selvfølgelig, når håndteres rigtigt. Nedenfor er flere brugsvidenlige handlingsplaner, der viser dig de bedste måder at få backlinks på som en proff. Så lad os dvæle ind i følgende tre linkbyggestrategier, der fungerede for mig som en charme. Her er de:

ways to get backlinks

Giv reel værdi med dit webindhold

At have et kvalitetsindtryk, der er nyttigt og værdifuldt for folk, er nøglen til at vinde flere backlinks, og en højere ranking position også. Husk, indhold er kongen, er det ikke? Alt er ret simpelt - jo mere kvalitetsindhold du har på dine sider, jo flere brugere vil elske det og linke til dig. Da dine skrifter er virkelig nyttige, vil du uden tvivl drage fordel af en konstant og naturlig strøm af sikre backlinks. Skulle du have nogen problemer med at vælge det rigtige emne for kun at lave top favoritindhold, anbefaler jeg at du bruger online webtool EpicBeat. Besøg det officielle websted og prøv at søge efter de mest trendige emner, hotteste diskussioner og de førende influencer. På denne måde vil du kunne tilpasse dine indholdsposter til perfekt at matche de mest populære interesser i din målgruppe.

Invester mere tid til at levere endnu mere værdi

At skrive forskningspapirer, casestudier eller andre monstrøse indholdsstoffer er nok de bedst mulige måder at få backlinks på.Ja, det ville tage meget tid, men det er det, der gør dig til en betydelig bidragyder, der giver en utrolig værdi for dit publikum. Bare sørg for alt, hvad du har arbejdet så hårdt for at skabe, er yderst relevant for din virksomheds niche. På den måde kan du sende flere e-mail-forespørgsler eller tilbyde din forskning lige på destinationssiden på din hovedside eller blog, og det giver dig endnu bedre chancer for at få mange backlinks til gengæld til gengæld.

get backlinks

Fortsæt med sociale medier med relevant indhold

At starte en stor aktivitet på sociale medier er ikke kun blandt de bedste måder at få backlinks på, men kan forbedre din hovedwebstedets autoritet i høj grad, der fastsætter en bredere kundeemængde, følger og abonnementer på samme tid. Alt du behøver er at skabe en social profil for din virksomhed rig på delbare lyd- eller video podcasts, andet iøjnefaldende visuelt indhold, forskellige infographics, regneark osv.Hvis du gør det, vil du i sidste ende modtage flere backlinks til din hovedblog eller hjemmeside. Desuden, hvis du koncentrerer dig specielt om podcasts, kan du hurtigt få en strøm af automatiske backlinks fra hjemmesiden hosting dine podcasts. Du skal blot udfylde din profil derude og medtage et link, der peger på dig, så det også regnes som et nyttigt backlink Source .

December 22, 2017