Back to Question Center
0

Hvordan bruger jeg konkurrent backlinks til min egen fordel?

1 answers:

Selvfølgelig fortæller verdens søgegigant at fortælle os, at dens store algoritmer primært er fokuseret på indhold af høj kvalitet, der leverer reel værdi til brugeren. Ingen tvivl, indholdet er stadig konen. Ikke desto mindre er den organiske linkprofil for hver hjemmeside fortsat den næststørste rankingfaktor for Google. Derfor er det ikke nødvendigt at sige, at kvalitet backlinks er blandt de centrale komponenter i det moderne koncept for Search Engine Optimization. Jeg mener at handle galt med din backlink profil kan ikke kun undlade at levere nogen målbare gevinster, men kan lige så godt skade din nuværende ranking fremskridt. Hvis Google mistænker dit websted eller din blog for at snyde, kan det endda komme til ekstremer, når alting ender med deindexing fra søgeresultaterne én gang for evigt (ellers et permanent forbud mod søgning). Det er derfor, at analysere konkurrent backlinks - med deres mest lovende gevinster og alvorlige fejltagelser - ville være en velformuleret beslutning, du skal køre den sikreste link byggestrategi muligt. Og jeg vil vise dig, hvordan du analyserer dine konkurrent backlinks. Så nedenfor er tre enkle trin for at køre en ordentlig forskning og få mest muligt ud af dine markeds rivaler.

competitor backlinks

Identificer dine niche-modstandere

Før du undersøger nogen konkurrent backlinks, skal du identificere de mest succesfulde hjemmesider, der ejes af de tætte modstandere i markedets niche, eller din primære sfære af industrien. Og opgaven er faktisk meget mere håndterbar, at du måske tror. For mig plejede jeg at handle proaktivt og undersøgte vinder og fiaskoer fra mine konkurrenter på forhånd. Ideelt set skal identificere dine markedsmodstandere ske længe før din hjemmeside eller blog går live. Anyway, nu er det på høje tid, du fortsatte med at køre en omfattende konkurrenceanalyse for at bruge de bedste konkurrent backlinks til din egen fordel. Ved ikke hvor man skal starte? Jeg anbefaler at bruge Serpstat, et gratis online værktøj, der hjalp mig meget med at forstå mine vigtigste niche-modstandere. Hvis du sætter det på almindeligt engelsk, kan du bruge dette værktøj til at finde hjemmesider til dine mere succesrige rivaler. I betragtning af antallet af søgeord, den gennemsnitlige størrelse på webstedet og det faktum, at det ligger godt, vil du forstå, hvor du skal starte.

Kend dine hovedmål

Ofte er PA (side myndighed), DA (domæne myndighed) og PR (sidestilling) de vigtigste egenskaber for hver hjemmesides backlink profil. Tilsyneladende er dit mål at have den højeste score nemlig på disse tre målinger. På den måde skal du også kende følgende data - antallet af din konkurrent tilbagekobler i skala (med refererende sider og domæner) og det store billede af ankertekster optimeret til SEO (deres antal, distribution og mangfoldighed af søgeordene, branding , og resten af ​​kritiske egenskaber).

backlinks for seo

Analyser dine konkurrent backlinks

Selvfølgelig er der ingen universel formel til succes. Ikke desto mindre er det nok den bedste måde at holde sig ude af markedskonkurrencen ved hjælp af analytiske værktøjer til at få den dybtgående forståelse af dine konkurrent backlinks.Så du skal have en konkurrencedygtig analyse for hver hjemmeside med en værdig linkprofil, der findes på toppen af ​​den relevante søgning. På den måde anbefaler jeg at prøve et af følgende værktøj til backlinkanalyse - Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer, Screaming Frog eller Ahrefs - Jeg prøvede dem alle. Men for mig er det vigtigste sæt af deres funktioner fuldt sammenlignelige, selv på trods af flere skræddersyede funktioner og et par avancerede filtre fra Analyzer (Semalt) og Open Site Explorer (Moz). Så det er kun op til dig at bestemme, hvilken du skal prøve først. Når du har taget den rigtige indsigt, er alt du behøver at replikere dine modstanders mest magtfulde backlinks eller i det mindste få en komplet forståelse af linkbygningsprocessen i din niche Source .

December 22, 2017