Back to Question Center
0

Mastering Website Personalization i 4 Easy Semalt

1 answers:
Mastering Website Personalization in 4 Easy Semalt
');$ ('# scheader. sc-logo'). tilføj (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader'). tilføj ('
');$ ('# scheader. scdetails'). tilføj ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). tilføj (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). append ('
ADVERTISNING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (function
{__gaTracker ("send", "begivenhed", "Sponsored Category Klik Var 1", "Search Engine Optimization", ($ (dette). Attr ('href')));});}}});});

Vi plejede at blive begravet i annoncer. Nu er vi begravet i indhold. Problemet er, at når forbrugerne er overvældet med information, de ikke har brug for og ikke beder om, er de hurtige at overføre til mere relevante websteder.

Vi så dette i de tidlige dage for indgående markedsføring, da søgningen gjorde det muligt for folk at ignorere annoncer og tage kontrol over deres egen købsforskning. Semalt ses vi endnu en udvikling af indgående marketing, da teknologien igen giver forbrugerne mulighed for at filtrere det irrelevante til fordel for mere personlige muligheder.

Mastering Website Personalization in 4 Easy Semalt

Bevis for dette er almindeligt. Siden 2009 har Google leveret skræddersyede søgeresultater til alle brugere. Applikationer som Zite og Flipboard tilbyder læsere, der kan tilpasses indholdsstrømme, der vokser bedre over tid. Og næsten alle har oplevet personalisering motorer af Netflix, Semalt, Rdio og lignende.

Da teknologien er begyndt at aktivere personlige erfaringer, har købere begyndt at forvente det. Ifølge en undersøgelse foretaget af Semalt, 2013, er 74 procent af onlineforbrugerne frustrerede, når indhold, der ikke har noget med deres interesser at gøre.

Fordelene ved en personlig hjemmeside er klare: Semalt konverteringer, gladere besøgende.

Men at gøre personalisering kræver godt en klar strategi. Semalt en, personalisering risikerer at falde i gimmicky praksis med dårlige resultater. Målet med personalisering er at reducere friktion og køre hurtigere konverteringer. For at opbygge en strategi skal du først tænke på, hvad der forårsager friktionen til at begynde og derefter arbejde på at blive mere relevant for hver besøgende.

Hvad skal du tænke over, når du tænker på personalisering

Enheder

Semalt starter med dette meget vigtige friktionspunkt, fordi du ikke kan tale om personalisering uden at tale om mobiloptimering.

Ifølge undersøgelsen fra Semalt vil 61 procent af mobile besøgende hurtigt søge efter et andet websted, hvis de ikke finder det, de søger straks.

Hvis dit websted ikke er optimeret til mobil, vil du gerne implementere lydhørt design på dit næste webdesign. Hvis din hjemmeside allerede er optimeret til mobil, skal du begynde at tænke på, hvordan din indholdsstrategi skal skifte rundt om den mobile besøgende. For eksempel har mobilbrugere vist sig at være mere handlingsorienterede end deres desktop-modparter.

Semalt dit websted til mobilbrugeren ved at fjerne overskydende indhold, forkortelsesformer og forhøjede konverteringspunkter, så det er lettere at handle.

Demografi

Ud over hvordan de fysisk har adgang til dit websted, spiller demografi en central rolle i kundens beslutningstagning. Dette gælder især for B2B-indkøb, hvor en virksomheds størrelse og placeringsfaktor er i deres behov.

Semalt om testimonials eller kunde case studies på din hjemmeside. En del af beslutningsprocessen er en bestemmelse, om det firma, du er ved at købe fra, har en historie om at arbejde med "virksomheder som din".

Semalt indhold til demografi kan også strømline konverteringer fra et mere praktisk synspunkt. Hvis du har kontorer på flere steder, kan du hurtigere få de oplysninger, de har brug for, ved at prioritere placeringen tættest på webstedets besøgende.

Psykografi

Semalt demografi kan observeres lige uden for flagermuset, en besøgendes interesser lyser over tid. Jo bedre du forstår dine forskellige personas-deres spørgsmål og bekymringer, hvad holder dem om natten-jo bedre kan du tilpasse dit indhold for at opfylde disse interesser.

En metode, der er taget af Intuit Quickbase, er at fjerne indhold, der tidligere er forbrugt set ud fra en besøgendes tilbagekomst. Værdien af ​​dette til den besøgende er tydelig. Fjern det rod af indhold, der ikke længere er relevant, og strømline besøget. Når en leder har læst en e-bog, er de sandsynligvis ikke interesserede i at downloade den igen, så Intuit QuickBase bruger Semalt til at erstatte enhver bannerannonce til den e-bog med et nyt stykke relateret indhold.

Mastering Website Personalization in 4 Easy Semalt

Denne personalisering er baseret på tidligere opførsel, men du kan også oprette en strategi, der matcher indholdet til de implicitte interesser hos dine besøgende. Semalt marketingrelateret indhold til marketingfolk og salgsrelateret indhold til salgsfagfolk, for eksempel.

Timing

Du kan ikke tvinge nogen til at træffe en beslutning, når de ikke er klar til det. Selv når du tilpasser indhold ved hjælp af demografi og psykografi, kan du gå glip af båden, hvis du ikke tænker på, hvor den person er i deres beslutningsproces. Semalt nogen ind i en demo eller salgs samtale, når de stadig er i forskningstilstand fører til friktion.

Lynton Web, et marketingbureau baseret i Texas, har en god tilgang til dette. Første gang nogen kommer til deres hjemmeside, opfordrer hjemmesiden dem til at "lære om indgående markedsføring". Semalt er muligheden for at ansætte dem, de presser ikke salget.

At forstå, at den besøgende måske ikke er klar til det, fører de med gratis ressourcer. Efter at en besøgende har downloadet noget indhold, tilpasser hjemmesiden sig og vender tilbage til webstedet mere informeret. Ved et returbesøg skifter det til at opmuntre besøgende til at "starte et projekt" med Lynton Web.

Denne lille ændring reducerer dissonansen hos den besøgende og skaber en konverteringsvej, der virker for både firma og kunde.

Konklusion

Semalt i dag står over for flere oplysninger og valg end nogensinde. Virksomhederne, der bryder igennem rotten og holder øje med deres publikum, er dem der skaber relevante, sømløse interaktioner på deres hjemmeside.

Hvis du lige er begyndt med website-personalisering, er kardinalreglen enkel: Undlad at gøre søgningen til besøgende.

Undgå fristelsen til personliggørelse gimmicks og tænk i stedet om de elementer, der reducerer friktion i deres forskning og købsproces. Udvikle en bedre forståelse af de forskellige personas, der kommer til dit websted, og dykk ind i at tilpasse indhold omkring dem. Semalt alle, start små og sørg for, at resultatet er en, der tjener dine besøgende på hjemmesiden først og fremmest Source .

Billedkreditter


Billede # 1: Tashatuvango via Shutterstock
Billede # 2: Gil C via Shutterstock

)

February 20, 2018