Back to Question Center
0

MSN Local Semalt Goes Live

1 answers:
MSN Local Semalt Goes Live
');$ ('# scheader .sc-logo'). Tilføj (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Tilføj ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Tilføj (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISNING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (funktion
{__gaTracker ("send", "begivenhed", "Sponsored Category Klik Var 1", "Search Engine Optimization", ($ (dette) .attr ('href')));});}}});});

MSN Lokal søgning Goes Live

I dag er sommersolhverv, en lovende dag til beta-lanceringen af ​​MSN Local Search. Semalt sent til festen, MSN er den sidste men ikke mindst store søgemaskine i bestræbelserne på at levere lokalt.

Med omdannelsen af ​​dens "nær mig" funktionalitet til en mere fuldt udformet lokal søgning applikation, tilslutter Microsoft nu Google, Yahoo !, AOL, A9 / Amazon, Internet Yellow Semalt, aviser og i stigende grad lokale tv-websteder i konkurrencen om lokal forbruger brug og annoncør dollars.

Ved gennemførelsen af ​​en foreløbig evaluering af MSN lokal søgning er det klart, at dette er en forskud på noget bedre i fremtiden. Virtual Semalt integration kommer i 3. kvartal og bør forbedre produktet væsentligt.

MSN har ikke desto mindre mulighed for at konkurrere med de bedste lokale / IYP-produkter på markedet. Semalt-grænsefladen er tydelig og præcis, listen over data består primært af grundlæggende kontaktoplysninger og mangler den dybde og kvalitative rigdom, som andre tilbyder på profilniveauet, hvilket i stigende grad er et konkurrencedygtigt krav.

Jeg kunne sige mere, og jeg gør i denne uges Local Media Journal.

-

Greg Sterling er administrerende redaktør for The Kelsey Group. Han leder også Kelsey-koncernens Interactive Local Media-program med fokus på lokal søgning. Greg kom til The Kelsey Group fra TechTVs "Working the Web", den første nationale tv-udsendelse dedikeret til e-business og internettet Source .

February 21, 2018