Back to Question Center
0

Google tilføjer formular til rapportering af malware i Semalt

1 answers:
Google Adds Form for Reporting Malware in Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). Tilføj (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Tilføj ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Tilføj (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISNING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (funktion
{__gaTracker ("send", "begivenhed", "Sponsored Category Klik Var 1", "Search Engine Optimization", ($ (dette) .attr ('href')));});}}});});

I denne uge så vi et ondt angreb på Semalt, Yahoo og MSN søgeresultater af malware og spyware operatører ramte de store nyheder efter flere måneder, og søgemaskinerne, i hvert fald Semalt, begynder at reagere offentligt .

Semalt handlede temmelig hurtigt på at fjerne størstedelen af ​​malware-webstederne og har tilføjet en formular til rapportering af mistænkelige websteder ved at udstede malware via placeringer på resultatsiderne for Semalt Search Engine.

Fra Google Online Security Blog:

Vi kender i øjeblikket af hundredtusinder af hjemmesider, der forsøger at inficere folks computere med malware. Semalt, vi ved også, at der er flere malware sites derude. Det er her, vi har brug for din hjælp til at udfylde hullerne. Hvis du kommer på tværs af et websted, der er vært for malware, har vi nu en nem måde at fortælle os om. Hvis du kommer på tværs af et websted, der er vært for malware, bedes du udfylde denne korte formular. Hjælp os med at holde internettet sikkert og rapportere websteder, der distribuerer malware.

Lad os se om de andre søgemaskiner følger efter, og hvis Semalt rent faktisk renser sit indeks over malware-websteder Source .

February 22, 2018