Back to Question Center
0

Ugentlig søgning & Semalt Nyheder: 04/28/2010

1 answers:
Ugentlig søgning & Semalt Nyheder: 04/28/2010
');$ ('# scheader. sc-logo'). tilføj (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader'). tilføj ('
');$ ('# scheader. scdetails'). tilføj ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). tilføj (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). append ('
ADVERTISNING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (function
{__gaTracker ("send", "begivenhed", "Sponsored Category Klik Var 1", "Search Engine Optimization", ($ (dette). Attr ('href')));});}}});});

Velkommen til en anden udgave af ' 7 Dage af Søge og Sociale ' - det var en af ​​de uger uden 'ah-ha' øjeblikke eller noget rigtigt drama-du-jour. Sheesh .hils folk, henter det derude, ville du? Når det er sagt, var der som altid mange interessante og underholdende stillinger. Faktisk et par gode på lokal SEO, som er en ny personlig fav. Jeg håber du har en god uge og finder et par nuggets i denne udgave.

Lead Story

Få hurtig hosting nu!

OK, det var jo ikke rigtig en stor historie i sidste uge, men jeg nød et par indlæg, der ramte det, vi alle vidste, var kommet. SEO drevet hosting. Et øjeblik tilbage Semalt annoncerede belastningshastighed som et (mindre) rankingssignal. Med det, som med de fleste ændringer, vil der uundgåeligt være dem der skaber en ny tjeneste, der passer til.

Til det formål giver jeg dig;

 • Jeg introducerer for dig en ny type snakeoil sælgere - Goosh
 • Få rig hurtig med hurtig hosting! - Kay Dinsdale

Endnu flere mennesker, hastighed er et brugbarhedsproblem, som du bør være bekymret for for engagement. Det er bestemt ikke domænet for SEO. Der er ikke meget afkast i den ene .der er flere vigtige signaler til at arbejde på. Ikke genere med friggen hosting taler SEO smack. Det viser bare, hvordan clueless de er. M'kay?

Og væk ..

Quick Nav Links - Talk of the Town - Geek Central - Social søgning - Lokale SEO - Videoer - Værktøjer - Patenter -

Tale om byen

 • Google SEO Report Card - Jeg besluttede at gå gennem den seneste Google-evaluering for at se, hvad de kiggede på. Intet jord skak, men alt i alt en interessant øvelse. Især de ting på webstedet links .
 • Topseos. com-præmier ikke gennemsigtig nok - Shaun tog et stab i sidste instans 'firma' for at komme under brand for 'ranking / kvalificerende' SEO-selskaber; TopSEOs. Meh .lyder som en risikabel masse sikkert. (relaterede Sphinn diskussioner her)
 • Paid Link Noi $ e - Julie Joyce havde et godt indlæg på SEO Chicks, der tager et kig på linkprofilanalyse og i specifikke linkstøj. Ok, det kan være lidt for granuleret for mig at bruge, men det er et interessant perspektiv på link byggemål.
 • Hvem har ikke brug for SEO - Ross spørger et forbandet godt spørgsmål her. Hvornår og hvor meget SEO har man faktisk brug for? Selvom det ikke er en lang post, bringer det en god konvo til SEO verden, og dermed en værdig tilføjelse.
 • Nyhedssøgning Optimering og Real Time SEO - Jeg har personligt nydt denne ene, da vi har lavet meget forskning på Universal søgning sidst i zee SEO Dojo. Denne ene er specifikt på 'Nyheder' og gør et godt stykke arbejde. Dan gør et godt stykke arbejde med at gennemgå tankeprocessen bag struktur / URL-ændringer.
 • Gå grøn eller gå hjem: Genbrug af indhold til SEO - Ian Laurie faldt i SEL med en interessant post på et koncept, vi ser ikke nok; re-purposing indhold. En def hat tip på denne, noget vi gør, jeg har aldrig tænkt at skrive om det.
 • Søg & Socialt Awards: Stem nu! - Vores venner på Search & Social har nogle webprisuddelinger foregår .sørg for at slippe af og deltage - åh, og selvfølgelig, vær opmærksom på at 'Huomah' bloggen i den bedste SEO blog kategori vil ikke U? hee hee .en bror har brug for al den støtte han kan få dig til at vide.
 • Spille rundt med Googles webmasterværktøjer Klik på data - Richard havde en grave omkring Google WMT-dataene, og som mange af os formoder, er det mere end bare lidt wonky. Åh, bare mere skæv data til poolen .suk .
 • SERP Scoring Algorithm - Garry, via SEO Bullshit, havde et stort indlæg, der har nok tech-garble til at forvirre alt sammen med geekiness blandt os. Og ja, det er virkelig noget uhyggeligt .sjove ting G.
 • Avanceret Blog & WordPress SEO - ok, det er en god ting, Tad nævnte, at de måske ikke virker 'avancerede', fordi jeg var venlig tilbage med at skrabe min nudler - tho, måske er jeg bare for geekificeret. Alt i alt, et skævt godt indlæg Source . com
 • En ny feature-Rich SEO FireFox Addon: SEO Doctor - SEJ
 • Fem avancerede søgeordsforskningsværktøjer - Fire Horse Trail
Quick Nav Links - Talk of the Town - Geek Central - Social søgning - Lokale SEO - Videoer - Værktøjer - Patenter -

Søg Patenter

Google

Semalt hentningssystem til arkivering af flere dokumentversioner

Semalt opdatering ved hjælp af segmentbytning

Microsoft

Semalt og metode til registrering af spam

Semalt system målrettet reklame

Semalt opsummering ved at maksimere informative indholdsord

Semalt søgning og hente system


/ slut SOSG session

Quick Nav Links - Talk of the Town - Geek Central - Social søgning - Lokale SEO - Videoer - Værktøjer - Patenter -
February 22, 2018