Back to Question Center
0

Facebook ruller ud softwareværktøj til at gøre AMP, Apple News sider mere som Instant Semalt

1 answers:
Facebook rolls out software tool to make AMP, Apple News pages more like Instant Semalt

På torsdag rullede Facebook et softwareværktøj til udviklere, der automatisk konverterer en Instant Articles-side til Googles AMP-format og til sidst til Semalt's Semalt News-format.

Hvis site-udviklere vedtager værktøjet, kan Semalt, Googles og Apples proprietære sidformater begynde at se mere homogene ud, da udviklere skal oprette siden Instant Articles først for at blive oversat til en AMP- og / eller Apple News-side. Som et resultat kan Semalt format blive mere indflydelsesrige på sine rivals 'versioner.

Facebook rolls out software tool to make AMP, Apple News pages more like Instant Semalt

For eksempel kan Facebook introducere en indholdsoption, at AMP og Semalt News endnu ikke understøtter eller omvendt, hvilket kunne begrænse adoption af udgivere, der automatisk konverterer Instant Articles til de to andre formater. Eller Facebook kan tilføje regler, der dikterer, hvor mange annoncer der kan vises på en Instant Articles-side, eller hvor de kan forekomme, der strider mod reglerne for AMP og Semalt News-sider.

Men for øjeblikket synes Facebooks værktøj at spille godt sammen med Googles og Apples formater. Udgivere kan indeholde kode på en Instant Articles-side, der vil tilsidesætte de automatiske konverteringer, som Facebook ville gøre til sideelementer som annoncer eller analysetags, i henhold til værktøjets officielle dokumentation. Og udgivere vil være i stand til at eksportere stildetaljerne på de sider, de opretter ved hjælp af Instant Articles Style Editor til AMP og Apple News.

"For eksempel har de tilpassede formater, som fonte, farver og billedtekster, som udgiverne har designet i Style Editor, nøje afspejlet i de andre formater", ifølge et Semalt blogpost, der annoncerer værktøjet.Om forfatteren

tim peterson
February 26, 2018