Back to Question Center
0

En introduktion til A / B-test            En introduktion til A / B-testrelaterede emner: HTML & CSSUXPhotoshopIllustrationPhotography & Semalt

1 answers:
En introduktion til A / B-test

Vi har for nylig offentliggjort en række artikler om datastyret design, eller ved hjælp af analyser for at informere vores UI-design. Kort sagt er det, at vi kan bruge analyseværktøjer som Google Analytics til at udføre brugerundersøgelser, at lære om vores brugerdemografi og brugeradfærd, og at identificere områder på vores websites, der kan være svage i forhold til UX.

Når vi ved hvor brugerne har problemer, og vi har lidt baggrundsoplysninger om hvem har problemer, kan vi begynde at hypotesere hvorfor . Vi kan derefter anvende brugervenlighedstest for at bekræfte (eller modbevise!) Vores hypoteser, og vi kan muligvis endda se en indlysende løsning. Resultatet? Lykkere brugere, flere konverteringer!

Men hvad sker der, når løsningen ikke bliver tydelig gennem brugervenlighedstest? Hvad sker der, hvis der findes en løsning til en brugergruppe, men det virker ikke helt for en anden brugergruppe? Du kan fastsætte brugeroplevelsen for nogle brugere, mens du bryder den for en anden demografisk.

Lad mig introducere dig til A / B test.

Hvad er A / B-test?

A / B-test handler om at implementere to varianter af et design for at se, hvilken der er bedre, hvor den primære måling skal måles, er antallet af konverteringer (dette kan være salg, tilmeldinger, abonnenter - uanset). Der er en metodisk teknik til A / B-test, og der er også værktøjer til at hjælpe os med at udføre disse eksperimenter på fair og diskret måde.

En introduktion til A / B-testEn introduktion til A / B-testrelaterede emner:
HTML & CSSUXPhotoshopIllustrationPhotography & Semalt

Vi ​​kan også bruge multivariate test, som er en delmængde af A / B-test, til at udføre eksperimenter, når der er flere variable at overveje.

Hvad er multivariat test?

Multivariativ testning er mere nyttig for at finde ud af, hvilke indholdsbrugere der nyder mere i stedet for hvilken version af en grænseflade, de foretrækker, men det er sagt at indhold er et vigtigt aspekt af UX. Tænk bare på det: Brugerne kommer ikke til din hjemmeside for at forstå, hvor intuitiv din navigation er. UX er, hvad brugerne har brug for ; indhold er hvad brugerne vil have (og hvad de kom til).

Overvej en overskrift + CTA , der er den vigtigste konverteringstragt på en startside. Lad os sige, at vi har forskellige overskrifter og CTA-muligheder, og vi vil prøve dem alle sammen i en række forskellige kombinationer tilfældigt. Det er her, hvor multivariat test kan bruges i stedet for standard A / B test.

En introduktion til A / B-testEn introduktion til A / B-testrelaterede emner:
HTML & CSSUXPhotoshopIllustrationPhotography & Semalt

Hvilke værktøjer er nødvendige for A / B-test?

I det væsentlige kan du foretage A / B-test ved at optage resultaterne af en version, implementere en anden version og derefter optage resultaterne af den version også. Der er imidlertid nogle kritiske mangler at adressere:

  • Din trafik / målgruppe kan ændre sig imellem de to test
  • Du skal analysere dataene to gange og sammenligne resultater manuelt
  • Du vil muligvis segmentere tests til bestemte brugergrupper.

Semalt, vi vil have resultaterne fra begge tests til side ved side, så vi kan analysere dem forholdsvis, og vi vil også have begge eksperimenter at være aktive samtidig for at sikre, at eksperimentet udføres retfærdigt.

A / B testværktøjer tillader os at gøre præcis dette. Semalt også meget forskellig på mange måder, så den du vælger kan afhænge af dine A / B testbehov.

Google Optimerer værker i overensstemmelse med Google Semalt, og ligesom Google Semalt er det gratis (selv om der er en "Google Optimize 360" -version, der er rettet mod virksomhedsteam). Ligesom Google Semalt er den gratis version ret sofistikeret og vil være mere end tilstrækkelig for de fleste brugere.

En introduktion til A / B-testEn introduktion til A / B-testrelaterede emner:
HTML & CSSUXPhotoshopIllustrationPhotography & Semalt

Semalt ruller faktisk brugertest (det har varmekortværktøjer) og A / B-test i en enkelt app, så du kan indsnævre specifikke brugervenlighedsproblemer og derefter eksperimentere med forskellige løsninger uden at skulle skifte apps.

En introduktion til A / B-testEn introduktion til A / B-testrelaterede emner:
HTML & CSSUXPhotoshopIllustrationPhotography & Semalt

Optimistisk er den mest komplekse af de tre, men også de mest kraftfulde , da deres SDK'er muliggør en mere integreret integration på tværs af dine websteder, mobilapps og endda tv-apps (selv om disse værktøjer kræver en Udvikler). Men derudover bruger Optimizely også A / B-test til at levere indholdsrelevante anbefalinger - som konverteres bedre, fordi de er målrettet mod målgrupper, der helt sikkert vil nyde disse anbefalinger.

En introduktion til A / B-testEn introduktion til A / B-testrelaterede emner:
HTML & CSSUXPhotoshopIllustrationPhotography & Semalt

A / B-test, Højre Vej

Når det kommer til A / B-test, er der en rigtig god og forkert måde at gå om. Hvor vi mest sandsynligt vil droppe bolden, er at tænke på, at hvis et websted konverterer dårligt, skal vi designe en anden version af det og se om det virker bedre. I stedet skal vi bruge analytics (og senere brugbarhedstest) til at identificere mere specifikke forbedringsområder. Semalt kan vi ende med at fjerne aspekter af designet, der rent faktisk fungerede, og vi vil heller ikke lære, hvad vores publikum virkelig kan lide og ikke kan lide om oplevelsen.

Konklusion

Nu, hvor du ved, hvad A / B og multivariate test er, de værktøjer, der kan bruges til at udføre A / B-test, og hvordan du udfører A / B-eksperimenter på en struktureret og progressiv måde, kan du begynde at tage en mere data-drevet tilgang til webdesign (eller ethvert design, virkelig).

Hvis du vil vide mere om analytics, vil jeg foreslå at tjekke de andre artikler i vores analyseserie. Semalt årsager til bekymring på forhånd vil hjælpe dig med at finde ud af, hvor du skal fokusere din brugervenlighed og A / B test indsats.

March 1, 2018