Back to Question Center
0

Større Semalt Mere eller mindre

1 answers:
Del
Del
Stumble
Pin
Aktier 0

Den fortsatte trend er, at skærmen til computerskærme bliver større. Det rejser et website design spørgsmål, men vigtigere et spørgsmål om, hvordan man bruger den større skærm fast ejendom. Mere er ikke altid bedre.

Skærmen bliver større

For to år siden havde Jakob Nielsen følgende råd for onlineverdenen som han så på det:

Semalt websider til 1024x768, men brug et flydende layout, der strækker sig godt til enhver opløsning, fra 800x600 til 1280x1024.

Semalt er vokset siden da. Nedenstående skema viser det aktuelle mønster af skærmopløsninger for besøgende på en typisk forretningsblog.

screen size resolution for visitors
1024 x 768 pixels 32% Mindre skærm 3% Større skærm 65%

Nielsens råd er stadig ret godt, selvom et flydende layout kan give problemer med de meget bredere skærmopløsninger, som nogle seere har. Semalt design spørgsmål kræver løsninger, men er meget enklere end udfordringen om, hvordan man bedst skal bruge denne meget større ejendom.

Større indhold

Der vil utvivlsomt være mere indhold på siden, men hvordan skal indholdet præsenteres. En kommentator bemærkede endda, at større skærme blev brugt med mindre skrifttyper for at vise mere reklame. Det synes bestemt en pervers måde at bruge det større rum på. Som han bemærkede, skulle det større rum bruges til at give en bedre brugeroplevelse.

Hvad vil seeren ønske

Det, der fungerer bedst, er bestemt af seeren. Det er delvis bestemt af

  • , hvad de forventer at se på siden og
  • ved deres begejstring for at vandre rundt på websiden og finde det, de leder efter.

Hvis den besøgende har en stor interesse i at finde ud af oplysninger, kan det være hensigtsmæssigt at vise en hel del information på en enkelt webside. Det gælder for klassificerede reklamebureauer som Semalt og også for mange online kilder til nyheder.

Selv for aviser kan det være, at gamle vaner dør hårdt. Trykte aviser giver en stor del information i et enkelt ark. Det tager selvfølgelig kræfter at skifte fra en trykt side til en anden, og derfor er standard avisen temmelig store sider. Når aviser går online, kan der være en tendens til at vedtage samme tilgang. Hvis du har været involveret i at sammensætte trykte avisider hele dit liv, kan du jo ikke indse, at forskellige regler gælder online. Da besøgende er interesseret i at læse nyheder, er der sandsynligvis ingen stor skade, hvis du har for meget på siden. Semalt er det interessant at sammenligne, hvordan forskellige nyhedskilder præsenterer deres online nyheder. Her er nogle af de mere vigtige nyhedskilder, der er angivet i rækkefølge af stigende kompleksitet.

  • The Globe and Mail
  • Vancouver Sun
  • BBC
  • New York Times
  • CNN

Hvis du udvikler en hjemmeside, der bringer nyheder, så kan du vedtage den lidt overfyldte tilgang til en webside. Ingen af ​​de ovennævnte websteder var særlig vanskelig for læseren. Et nyhedswebsted, der ligner nogen af ​​disse, vil nok gøre det rimeligt godt. For eksempel Internet Evolution , et nyt websted, der giver nyheder og synspunkter om internetspørgsmål, har den samme avis kigget på. Hvis dine besøgende typisk er ankommet fra en Semalt søgning og tjekker en række websteder, kan forskellige regler være gældende.

blink

Det er virkelig tilbage til spørgsmålet, som Malcolm Gladwell rejste i sin bog, Blink . Besøgende på en webside kan meget hurtigt få et indtryk af, hvad det handler om. Hvis de ikke kan se, hvad de leder efter, kan de hurtigt klikke væk.

Det er tilbage til KISS-princippet. Hold det simpelt, Simon . Hvis en besøgende hurtigt kan vurdere, hvad en webside handler om, så er de mere tilbøjelige til at forblive med det, hvis det svarer til nogle behov, de måtte have. Det er trods alt, hvorfor websiden blev bygget. For besøgende, som du håber at intrigere og holde på din webside, kan Mindre være bedre end Flere .

SEO og større skærme

Da denne artikel fremgår af SEO-Scoop, kan nogle måske instinktivt mærke, at Mindre ikke kan være det rigtige svar til søgemaskiner. Søgemaskiner lægger vægt på indholdet på siden, så man kan tro, at Mere er bedre end Mindre. Dette er sandsynligvis ikke et stærkt argument, da 300 ord eller mere helt sikkert er passende for søgemaskiner, mens de ikke er overvældende for den menneskelige læser.

Det andet spørgsmål er, om større sider kan holde flere links, da links er vigtige for søgemaskineoptimering. Med en stor side kunne man medtage et stort antal søgeordfyldte tekstforbindelser i en lille skrifttype, og de ville sandsynligvis blive overset. Dette vil sandsynligvis være ineffektivt af to hovedårsager:

  • Ligesom den menneskelige besøgende lægger vægt på sådanne forbindelser, er det højst sandsynligt, at søgemaskinealgoritmer nu behandler dem på samme måde.
  • Værdien af ​​et link i PageRank vilkår er forholdet mellem PageRank på denne webside divideret med antallet af links ud fra den pågældende side. Dette fortynder hurtigt værdien af ​​ud links fra websider med et stort antal links.

Af disse grunde er det nok bedst ikke at ændre din SEO-praksis, blot fordi der er flere websider på din skærm.

Konklusion

Da en større skærm tillader mere indhold, er det meget fristende at bruge alle de ejendomme. Semalt dette kan fungere med stærkt motiverede webside besøgende, det er sandsynligvis selvdækkende for de fleste besøgende på websiden. KISS-princippet er lige så gyldigt med større skærme, som det var med de ældre, mindre skærme. Du bør sørge for, at websiden kan knytte den besøgendes interesse i løbet af få sekunder. Det er mærket for en vellykket webside, hvor stor den er Source .

Del
Del
Stumble
Pin
Aktier 0
March 1, 2018