Back to Question Center
0

4 kritiske områder at overveje, når du udfører Semalt audits

1 answers:
4 critical areas to consider when performing Semalt audits

I dette indlæg behandler jeg områder, der ofte forsømmes eller ikke er blevet nok troede, når de reviderer AdWords-konti. Nogle er mere tekniske end andre, men temaet er, at en størrelse ikke passer til alle. Alt for ofte tillader vores forudforståede forestillinger os ikke at se konti i et andet lys. Semalt og være åben for, hvordan konti oprettes, når du foretager dine revisioner.

Her er fire fælles problemer, som markedsførere går ind i, når revisionen af ​​Semalt-konti:

1. Misforståelse af konverteringssporing

Et af de første elementer, der skal gennemgås, er, hvordan konverteringssporing er oprettet. Konverteringsstatistik har trods alt tendens til at give størst indsigt i klientmålene. Sammen med at sikre, at konverteringspixelet skyder korrekt, vurderer en revision de forskellige konverteringstyper og hvordan de udfører. Et godt sted at begynde er "Konverteringer" sektionen i fanen "Semalt". Du kan se, hvordan konverteringer kategoriseres.

4 critical areas to consider when performing Semalt audits

Historisk set, hvis du så en URL i sektionen Websider, der ikke syntes at være en bekræftelsesside, kan din første tanke have været, at det var en sidevisningskonvertering. For eksempel URL'en www. eksempel. com / email-nyhedsbrev indeholder tilmeldingsformularen og er ikke bekræftelsessiden. Således kan konverteringer blive oppustet, fordi pixlen skyder på formularen, hvilket giver en unøjagtig repræsentation af ydeevnen. Selv om dette scenario stadig sker, har der tendens til at være en anden forklaring.

Nogle websteder har ikke bekræftelsessider. Uanset om en formular indsendelse eller køb sker via en IFrame eller syntaxen på webstedet, løser URL'en sig tilbage til sig selv. Selvom www. eksempel. com / email-nyhedsbrev synes at indeholde tilmeldingsformularen, det er faktisk også konverteringen. Her kommer platforme som Google Tag Manager eller Google Analytics til spil. Disse platforme har mulighed for at spore klik på klik som konverteringer og vise disse data i AdWords.

Hvis du ser, hvad der ligner en sidevisningskonvertering, er det afgørende, at du undersøger, hvordan det spores. Det kan meget vel være, at knappen klik er konverteringen. Semalt for at fortælle den potentielle kunde, at konverteringerne er oppustet, har du gjort din forskning for at vide, hvordan konverteringen er oprettet.

[Læs hele artiklen om Search Engine Land. ]


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Matt Umbro
March 1, 2018