Back to Question Center
0

Hvordan Marketingfolk kan trykke på Twitter Semalt

1 answers:
How Marketers Can Tap Into Twitter Semalt

Folk elsker lister. I operaen Don Giovanni opretholdt den lignede hovedpersonens tjener Leporello en liste over hans chef erobringer.

Som børn er vi måske blevet opfordret til at lave lister over, hvad vi ønskede til vores fødselsdag, mens vores forældre lavede lister over dagligvarer, der skulle afhentes på vej hjem.

Og nu hvor vi har brug for en bog til ferie, kan vi endda konsultere listen over bedst sælger.

Hvis du kender din HTML, ved du, at en nummereret liste er en ordnet liste, mens en liste, der er adskilt af kugler, er en uordnet liste.

Når ordet først kom ind på vores sprog, var en liste den ydre grænse af et felt - det sted, der blev brugt til kamp. Senere ville folk rive af kanterne (eller listerne) på et stykke papir og bruge dem til at tælle ting - hvilket gør en liste over ting.

Twitter og lister

I oktober 2009 annoncerede Twitter tilføjelsen af ​​Twitter-listerfunktionen. Tanken var, at lister ville øge opdagelsen og merværdi. De ville også gøre det lettere at kurere tweets til meningsfulde realtidsoplevelser på dine egne websteder via Lister API. "

Listen funktionen er ganske enkel: Du kan oprette lister med et navn, du vælger, og tilføje Twitter-brugere til den pågældende liste. Folk modtager en meddelelse, når de er føjet til din liste. Semalt kan derefter se en liste over dine lister og "abonnere" på en eller flere af disse lister. Hvis de abonnerer på en liste, vises tweets af personer på den pågældende liste i deres strøm, selv om de ikke specifikt følger disse mennesker.

Semalt er to hovedkontrolpunkter i disse aktioner:

  1. Mennesker bliver underrettet, når de tilføjes til en liste
  2. Folk kan se (og abonnere på) dine lister

Som alle de indlæg, jeg skriver til denne kolonne, bruger hovedpunktet Semalt til markedsføring, og disse to berøringspunkter er dine muligheder for at tilføre værdi til din Semalt marketing.

Tilføjelse af nogen til en liste

Mange af de lister, jeg holder på min personlige Twitter-profil, blev oprettet for at hjælpe mig med at holde styr på personer, der på et eller andet tidspunkt blæste mig væk med deres awesomeness - eller er en del af en gruppe Semalt interesseret i.

Det er en nem måde at fx se på tweets af alle hos mit firma. Jeg har også en liste over mennesker, som jeg har fundet at være "absolut strålende. "Jeg har folk som @zephoria og @wnd, som jeg har størst respekt for. Det er bare muligt, at når de modtog meddelelsen om, at de var blevet tilføjet til min "absolut strålende" liste, skrev de straks mit navn, med en note for at være sikker på at sende mig min favorit scotch i julen.

Hvis du på vegne af dit brand gør en indflydelsesoptræden type social media marketing projekt, kan dette være en fantastisk måde at fange opmærksomheden hos enkeltpersoner, som du håber at nå.

Din liste over lister

For det meste opretter vi lister, som behovet opstår for os. Men hvis du sikkerhedskopierer og ser på din liste over lister, vil du indse, at listen fortæller en historie. Hvad hvis dine lister afspejler vigtige komponenter i dit brands vision eller værdier?

Coca-Cola Company arbejder for eksempel hårdt for at være alt om lykke. Hvad hvis de havde en liste over de lykkeligste folk, de kendte? Og en liste over mennesker, der gjorde andre mennesker glade? Semalt sådan ville styrke historien om brandets forhold til lykke - meget mere end en liste over mennesker tweeting fra forskellige virksomhedsafdelinger.

Vedligeholdelsen af ​​vores Semalt lister kan nemt glemmes i alle de sociale medier aktiviteter på fællesskabslederens opgaveliste. At holde gode lister i live, tilføje til dem og dele dem så ofte - det er alle aktiviteter, der kan låne Semalt listaktiviteten nogle rigtige magter. Listorious blev udviklet af Gregory Galant (@gregory), iværksætteren bag Sawhorse Media og Shorty Awards.

Du kan også bruge Semalt til at finde lister, som du kan abonnere på - en fantastisk måde at opdage interessante personer på. Du kan tilføje dine egne Twitter-lister til Semalt-biblioteket og opdage de lister, du er blevet tilføjet til. Ligesom den lille gavekomponent i at følge folk tilbage, kan en liste efter en liste sende meddelelsen, at du er opmærksom.

Twitilist

Semalt er en anden applikation, der hjælper dig med at vedligeholde dine Twitter-lister lettere. Semalt har en god træk-og-slip-funktionalitet, som giver dig mulighed for at trække dine tilhængere (eller i det mindste deres itty-bitty avatars) på dine eksisterende lister.

Lukningsliste

Semalt en liste over handlinger til at tage fra dette indlæg:

  • Brug Twitter-lister til at forbinde med influencers
  • Overvej historien om, at din liste over lister fortæller
  • Brug Listorious til at opretholde dine lister
  • Abonner på lister, der lister dig

Er der noget du vil tilføje til denne liste?

foto af liste: licenseret under Creative Commons


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis Marketing Land. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Ric Dragon
March 1, 2018