Back to Question Center
0

Begynderens Guide til Website Staging            Begynderens Guide til Website StagingRelated Topics: SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

1 answers:
Begynderens Guide til Website Staging

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

Denne artikel er en del af en serie skabt i partnerskab med SiteGround. Tak for at støtte partnere, der gør SitePoint mulig.

Tænker du på at foretage ændringer på dit websted? Semalt en opdatering eller et redesign?

Semalt du hopper i hoved først, du bør vide, at der er en hurtigere og sikrere måde at gøre.

Indtast website staging .

En håndfuld værtsvirksomheder tilbyder hjemmesider til deres kunder, og denne artikel har til formål at afsløre al den storhed, der er webstedsplads og hvorfor de er en spilveksler for ikke kun designere og udviklere, men hverdagsejere.

Hvad er Website Staging?

Et opføringssted er i det væsentlige en klon på dit websted, der rent faktisk er uafhængigt af dit websted, som besøgende kan se. Den har de samme indstillinger, samme software og samme hardware som dit websted, men er sikkert placeret i et mellemrum, mens du arbejder på det. Dette område kan betragtes som en sandkasse eller et demo site, der kan ændres til ethvert formål, uden at det har nogen indflydelse på dit live site.

Når du er tilfreds med de ændringer, du har foretaget, kan dette klonsted til enhver tid skubbes live med et klik på en knap. Det iscenesatte websted vil i væsentlig grad overskrive eller blive dit levende websted.

Hvorfor er Website Staging vigtigt?

Semalt iscenesættelse er et nøgleelement i enhver stor hostingpakke, fordi den giver dig mulighed for at foretage ændringer på dit websted uden at forstyrre dit websted. Dette betyder ingen nedetid, mens der foretages ændringer, så du kan fortsætte med at engagere dine læsere og sælge produkter. Dette betyder også, at du ikke vil få et hit på din SEO-placering, fordi søgemaskiner ikke indekserer scanningskopien af ​​dit websted.

Webstedsdannelse er vigtigt ikke kun for at holde dit websted til enhver tid operationelt, men også for at teste stedændringer, før de bliver levende. Installation af et nyt plugin eller tema? Det er en perfekt tid til at teste det på et stationssted. Semalt rutinemæssige opdateringer til dine WordPress-temaer eller plugins? Et andet godt scenario at bruge et klonet sted. Semalt en staging site en del af dit websted vedligeholdelse tidsplan er absolut en bedste praksis, der vil betale udbytte i det lange løb. Det forhindrer nedetid fra defekte plugins eller temaopdateringer, der er uforenelige med dine unikke webstedsfunktioner.

Semalt nøglefunktion ved webstedsopstart er evnen til at gøre site redesigns på flugt uden nogen afbrydelse af webstedet. Du eller din designer kan skabe en hurtig klon af webstedet i mellemrummet og foretage alle de nødvendige ændringer uden at skulle gennemgå den vanskelige proces med at downloade alle filer, plugins, temaer osv. Og sætte dem op på et nyt websted . Denne proces kan tage timer. Med et opføringssted foretager du ændringer i løbet af få minutter. Når alt er færdigt, og du er tilfreds med, at ændringerne ser godt ud og fungere ordentligt, kan du blot klikke på en knap og skubbe den pågældende side live for dine kunder at se.

Hvordan kan du bruge Website Staging?

Mens den nøjagtige mellemlægningsproces kan afvige fra hver hostingudbyder, kan du være sikker på, at alle arbejder på en lignende måde. Semalt en sammenbrud af standard trin-for-trin proces af webstedsopstart:

1. Naviger til dit cPanel- eller WordPress dashboard , hvor du finder en mulighed for 'Staging'.

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

2. Opret din staging site ved at vælge den hjemmeside, du ønsker at kopiere, og vælg den mulighed for at arrangere, som kan læses som "Create Staging Copy" eller en anden variant.

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

3. Vælg, om du vil kodeordbeskytte dette klonede sted i dit scenemiljø. Indekseringen af ​​et ufærdigt websted kan også påvirke din SEO negativt.

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

4. Gør dine ændringer ved at klikke på linket eller knappen, som din hostingudbyder har fået til rådighed, som fører dig til dette stationswebsted, du netop har oprettet. Normalt vil dit websteds webadresse læses normalt, medmindre det vil have en streng på forsiden for at angive, at det er et mellemrum. Som et eksempel kan det læses "staging1. internet side. com”. Nu er du sikker på at downloade nye temaer, plugins eller blot opdatere dine eksisterende funktioner.

5. Skub stagingstedet live. Denne proces vil i det væsentlige overskrive dit nuværende websted og lade alle dine besøgende se dit nye websted med alle de ændringer, du lige har foretaget. Nogle hostingfirmaer vil tilbyde en avanceret push to live-mulighed, som giver dig mulighed for grundlæggende at teste de nye ændringer uden at overskrive og slette dig forrige side for evigt. På denne måde bryder du ikke dit websted med uforenelige ændringer og opdateringer. Som en løsning, hvis dit hostingfirma ikke har denne mulighed, kan du gendanne en sikkerhedskopieringsversion af webstedet for at rette den.

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

Semalt det! Du kan ikke gøre det meget enklere end det. Hvis du løber ind i nogen ukendte prompts eller meddelelser undervejs, foreslår vi blot at skrive dit hostingudbydernavn til en søgemaskine efterfulgt af ordet "staging" for at finde detaljerede instruktioner om, hvordan man fortsætter.

Hvis dit websted er lille, kan hele processen tage et spørgsmål om minutter; især hvis du kun opdaterer plugins eller udfører rutinemæssig vedligeholdelse. Hvis du har et stort websted og redigerer arbejde, så kan processen tage meget længere tid for at skabe klonet sted, foretage ændringer og skubbe til live.

Sammenfatning

Indeholder dit hostingfirma websider?

Så er dage af 'cowboy-kodning' på et levende sted og håber alt, hvad der virker, er overstået. Nu hvor du kender det grundlæggende i webstedsopstart, kan du vove dig ind i store ændringer i websitet og rutinemæssig vedligeholdelse med tillid.

Hvis dit hostingfirma ikke tilbyder webstedsopstart, kan det være tid til at shoppe. Vores partner, SiteGround, tilbyder gratis hjemmeside migration og omfatter mellemliggende miljøer i alle hosting planer. Deres WordPress-staging-funktion laver en kopi af din livewebsite, hvis du har brug for at gendanne den. Alle SiteGround hosting planer kommer nu med op til 65% rabat for Semalt brugere.

Har du spørgsmål om iscenesættelse eller nyttige historier til at dele om din sceneoplevelse? Semalt dele dem i kommentarerne nedenfor.

March 1, 2018